VASTE TELEFONIE VOOR HET MKB

AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

VASTE TELEFONIE

TéGéTèl | HBA geeft op een persoonlijke wijze invulling aan de zakelijke vaste telefonie. Zowel de infrastructuur als telecomapparatuur zijn daarbij in vertrouwde- en deskundige handen.

OPTIMAAL BEREIKBAAR

Als geen ander kennen wij het belang van een optimale bereikbaarheid. Telefonie is immers een van de belangrijkste bedrijfsmiddelen. Daarbij wil je niets aan het toeval overlaten. TéGéTèl | HBA ook niet. Daarom werken wij merkonafhankelijk- en nauw samen met de meest betrouwbare providers en leveren- en installeren hoogwaardige randapparatuur.

Waar vroeger één standaard oplossing beschikbaar was, zijn nu talloze nieuwe- en kosten reducerende technieken voorhanden. Wil je gebruik maken van vaste lijnen of van Voice over IP (bellen over internet), vaste- of draadloze toestellen, een telefooncentrale of Hosted Telefonie vanuit de Cloud? Of wil jij je telefonie- en ICT-systemen koppelen?  Het zijn geen vragen waar jij je dagelijks mee bezig hoeft te houden. Dit in tegenstelling tot onze adviseurs en engineers. Zij helpen graag met het bepalen van de juiste keuze. Maak de wensen en eisen kenbaar en daag ons uit om een verrassend voorstel te presenteren.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je meer weten over vaste telefonie? Neem dan contact op met onze sales manager Harry Hamers.

AFSPRAAK MAKEN