VASTE TELEFONIE
ALTIJD BEREIKBAAR

Altijd bereikbaar met zakelijke vaste telefonie voor het midden- en kleinbedrijf.

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

VASTE TELEFONIE

TéGéTèl geeft op een persoonlijke wijze invulling aan de zakelijke vaste telefonie. Zowel de infrastructuur als telecomapparatuur zijn daarbij in vertrouwde en deskundige handen.

OPTIMAAL BEREIKBAAR

Als geen ander kennen wij het belang van een optimale bereikbaarheid. Telefonie is immers een van de belangrijkste bedrijfsmiddelen. Daarbij wil je niets aan het toeval overlaten. TéGéTèl ook niet. Daarom werken wij merkonafhankelijk en nauw samen met de meest betrouwbare providers en leveren en installeren hoogwaardige randapparatuur.

Waar vroeger één standaard oplossing beschikbaar was, zijn nu talloze nieuwe en kosten reducerende technieken voorhanden. Wil je gebruik maken van vaste lijnen of van Voice over IP (bellen over internet), vaste of draadloze toestellen, een telefooncentrale of Hosted Telefonie vanuit de Cloud? Of wil jij je telefonie- en ICT-systemen koppelen?  Het zijn geen vragen waar jij je dagelijks mee bezig hoeft te houden. Dit in tegenstelling tot onze adviseurs en engineers. Zij helpen graag met het bepalen van de juiste keuze. Maak de wensen en eisen kenbaar en daag ons uit om een verrassend voorstel te presenteren.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je meer weten over vaste telefonie? Neem dan contact op met Harry Hamers.