ISO-CERTIFICERING

Met een ISO-certificering maak je als organisatie aantoonbaar dat je in staat bent om processen, producten en diensten continu te evalueren en te verbeteren. Er zijn verschillende ISO normen voor uiteenlopende branches.

ISO-gecertificeerde organisaties werken conform internationale kwaliteitsnormen. Klanten of leveranciers kunnen hieruit opmaken, dat zij zaken doen met een betrouwbaar bedrijf met een goed kwaliteitsmanagementsysteem.

TÉGÉTÈL | HBA IS ISO-GECERTIFICEERD

TéGéTèl HBA voldoet aan de normen voor de ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Met deze ISO-certificeringen focussen wij op kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Het doel is om zowel de externe als de interne klanttevredenheid te verhogen.

Quality Masters ISO 9001 ISO 27001

OPTIMALISEREN VAN KLANTTEVREDENHEID MET ISO 9001

ISO 9001 is grotendeels gericht op de kwaliteitsnormen binnen onze organisatie. Wanneer de processen en activiteiten gestroomlijnd verlopen, dan merk je dat als klant natuurlijk ook. Uiteindelijk is alles gericht op het optimaliseren van klantgerichtheid en tevredenheid.

ISO 27001 VOOR PRIVACY EN DATAVEILIGHEID

ISO 27001 richt zich op de veiligheid van alle (digitale) gegevens van de organisatie, door het continu terugbrengen van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. De norm wordt zowel intern als extern gebruikt om te beoordelen of TéGéTèl | HBA voldoet aan de wet- en regelgeving en de bedrijfseigen criteria voor veiligheid van informatie.