UPCOMING: SAMSUNG UNPACKED

Het nieuwste Samsung Unpacked event staat gepland voor 10 augustus en online wordt alvast druk gespeculeerd over de verwachte aankondigingen.

SAMSUNG GALAXY Z FLIP 4 & SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4

Het event zal in het teken staan van de nieuwste serie foldables: de Samsung Galaxy Flip 4 en de Samsung Galaxy Fold 4. Samsung zet de laatste jaren sterk in op deze opvouwbare modellen met technische innovaties. “Als we kijken naar de verkoopcijfers dan zien we dat die nog wel wat tegenvallen, maar er komt wel echt meer interesse in deze series.” vertelt Stefan Zijlstra. “Het zijn mooie producten die zich in de afgelopen jaren bewezen hebben. Als de geruchten waar zijn, dan krijgen we ook deze keer weer een aantal mooie innovaties te zien. Zo wordt online gespeculeerd over een vernieuwd design voor de Galaxy Flip 4. Het laatste model laat nog steeds een vouw in het midden van het scherm zien: die moet in het nieuwe model een stuk minder duidelijk zichtbaar zijn.”

SAMSUNG GALAXY WATCH 5

Naar verwachting zal ook de nieuwe Galaxy Watch worden aangekondigd tijdens deze editie van Samsung Unpacked. Het gerucht gaat dat Samsung voor de Galaxy Watch 5-serie kiest voor drie verschillende modellen: de Galaxy Watch 5 Pro zou volgens deze geruchten worden gemaakt van premium materialen en worden voorzien van een prijskaartje van minimaal 550 dollar.

SAMSUNG GALAXY BUDS PRO 2

Naast alle geruchten over de nieuwste smartphones en smartwatches doen online ook een aantal geruchten over nieuwe Galaxy Buds Pro de ronde. Tijdens het Unpacked Event in 2021 kondigde Samsung de Galaxy Buds 2 aan. Naar verwachting wordt deze keer de opvolger van de Galaxy Buds Pro aan het publiek gepresenteerd.

Samsung Unpacked
10 augustus
15.00 uur

https://www.samsung.com/global/galaxy/events/unpacked/