TÉGÉTÈL | HBA IS MICROSOFT SILVER PARTNER

TéGéTèl | HBA is Microsoft Silver Partner. Het partnership sluit perfect aan op de ambities voor de toekomst. Stefan Zijlstra: “Het is een volgende stap die perfect past in onze plannen en ambities voor de toekomst. Als ICT- en telecomspecialist werken wij samen met verschillende partners. Het is voor ons belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij investeren dan ook in cursussen en trainingen voor ons personeel. Het partnership met Microsoft houdt in dat wij aan de eisen voor het Microsoft Silver Partnership voldoen met betrekking tot productkennis en certificering van onze medewerkers.”  

MICROSOFT SILVER PARTNER

Het Silver Partnership betekent ook goed nieuws voor bestaande en nieuwe klanten van TéGéTèl | HBA. “Het partnership maakt dat we in het geval van kritische storingen direct met Microsoft kunnen schakelen om problemen voor onze klanten op te lossen. Wij kunnen onze klanten daardoor nog beter van dienst zijn als het gaat om de producten en diensten van Microsoft.” 

KENNIS DELEN

Ook de nieuwe website is ontworpen om klanten nog beter te kunnen helpen. “Wij hebben onze nieuwe website ontworpen om bestaande en nieuwe klanten meer kennis en informatie te kunnen bieden. Zeker nu hybride werken steeds meer de standaard wordt, ontstaan in een razend tempo nieuwe producten, diensten en toepassingen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten hierover te informeren zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van slimme ICT- en telecomoplossingen.” 

BELLEN VIA MICROSOFT TEAMS MET YEALINK WH66

“Neem bijvoorbeeld bellen via Microsoft Teams: iedereen is inmiddels bekend met Teams. Het succes van Teams maakt dat bellen via Microsoft Teams nu ook kan met een zakelijk (vast) telefoonnummer. Combineer dit met slimme telecomoplossingen en je bent altijd en overal op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Wij hebben de afgelopen maand een aantal mooie nieuwe toestellen in gebruik genomen: de Yealink WH66. Perfect voor bellen via Microsoft Teams. Het toestel kan met behulp van USB-aansluiting op de laptop worden aangesloten. Zo is iedere werkplek ook meteen een flexibele werkplek.”  

HET NIEUWE WERKEN: NIEUWE MANIEREN OM KENNIS TE DELEN

Niet alleen de manier van werken is veranderd. “Het delen van kennis kan op verschillende manieren. Wij zijn door externe omstandigheden gedwongen om kritisch te kijken naar de manier waarop we werken, samenwerken en kennis delen. Traditionele manieren van kennis delen, zoals geschreven handleidingen en trainingen op locatie, worden steeds meer vervangen door een slimme en (kosten)efficiënte mix van middelen en media. Je ziet dat bijvoorbeeld video een ontzettend mooie manier is om op afstand kennis te delen. YouTube is natuurlijk groot geworden met experts die hun kennis delen in de vorm van tutorials. Udemy is een online leerplatform dat uitsluitend met video werkt. Zeker in het geval van software is video een ontzettend mooi medium. Je kunt mensen zo direct laten zien waar bepaalde opties en instellingen gevonden kunnen worden. Het visuele aspect maakt het proces niet alleen efficiënter, maar zorgt ook voor een betere ervaring.”  

MICROSOFT STREAM

Microsoft biedt bedrijven met Microsoft Stream een compleet en veilig videoplatform om online trainingen met behulp van video vorm te geven. “Stream is het videoprogramma van Microsoft. Wij gebruiken dit programma om video’s op te nemen voor onze collega’s. Het voordeel van deze methode is dat nieuwe collega’s zelfstandig aan de slag kunnen om zich de materie eigen te maken. En de video’s zijn altijd beschikbaar om later nog eens terug te kijken.” Het videoplatform van Microsoft biedt bedrijven de mogelijkheid om in een veilige omgeving complete videocursussen en trainingen aan hun medewerkers aan te bieden.  

AFSPRAAK MAKEN

“Wij zijn niet alleen trots op het Microsoft Silver Partnership, maar zien ook echt mooie kansen voor bedrijven om de producten en diensten van Microsoft slim in te zetten. Natuurlijk is iedereen welkom voor een demo op ons kantoor in Gorinchem. Neem voor het maken van een afspraak even contact op.” 

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze ICT- en telecomdiensten? Maak een afspraak met onze new business manager Davina van Leijden.