Hulp nodig? T 085 – 04 79 777

Heeft u deskundige hulp nodig? TéGéTèl | HBA staat ook na de aankoop voor u klaar met service en support voor communicatieappartatuur en ICT-diensten en hard-/software. Wij zorgen er graag voor dat u tevreden blijft. Wilt u bijvoorbeeld: een storing melden, een serviceafspraak maken, software updaten, abonnementen omzetten of uw telefooncentrale herprogrammeren. Neem dan contact op met onze service- en supportdesk.

Hulp op afstand

Via de Support-op-afstand buttons kunnen wij live op uw scherm meekijken en uw computer op afstand bedienen. Volgt u de aanwijzingen van onze helpdesk medewerker om uw problemen te verhelpen.

Ticket aanmaken

Mijn vraag / storing heeft betrekking op: (verplicht)
ITVaste telefonieMobiele telefonieInternetE-mailAnders

Dit is de impact op mijn werkzaamheden: (verplicht)

TéGéTèl | HBA slaat deze gegevens op voor een periode van max. 6 maanden of voor de duur van de behandeling van mijn verzoek.

Ik ga akkoord (verplicht)
Ja

Actuele storingen

Momenteel is er een landelijke telefoonstoring bij Ziggo, KPN en Vodafone. Alle betrokken partijen werken aan een oplossing.

Momenteel is er een storing bij HelloC aangaande de telefonie. er wordt druk gewerkt aan een oplossing. Heeft u vragen kunt u ons mailen op support@tegetelhba.nl Wij geven u zsm een update van de #storing.