Sneak Preview Magazine

Ons nieuwe magazine komt binnenkort uit en is dikker dan ooit! Benieuwd wat je allemaal kunt lezen? Wij geven alvast een sneak preview!

Interviews

Wij hebben diverse mensen geïnterviewd. Zo hebben wij Chantal Schinkels gesproken over haar boek de IT Girl. Chantal maakt haar lezers niet alleen bewust van de onbewuste vooroordelen, maar ook van de voordelen die meer diversiteit voor de tech-sector en de liefhebbers van technologie en gadgets heeft.

Ook hebben we trendwatcher Lieke Lamb gesproken over de trends van het afgelopen jaar en het nieuwe jaar!

Marco Diks, social selling expert, legt uit hoe belangrijk het gebruik van social selling kan zijn voor je bedrijf. Nu we steeds meer hybride gaan werken, zoeken we naar nieuwe manieren om (samen) te werken. Persoonlijk contact is binnen de sales belangrijk. Hoe kunnen bedrijven hun verkoopprocessen dan meer hybride vorm geven? Dit lees je in het artikel met Marco!

Loopbaancoach Fred van Damme vertelt in het interview over hybride werken en het creëren van een optimale werk-privébalans. Het hybride werken biedt werkgevers en werknemers een hoop voordelen, maar kent ook een aantal uitdagingen.

Lees meer in ons nieuwe magazine!

Lieke Lamb - trendwatcher
iOS 15 update focus

Laatste nieuws

Het afgelopen halfjaar is er weer veel gebeurd en veranderd. Lees hier alles over in het laatste nieuws van TéGéTèl | HBA.

Nieuwe medewerkers

Het team van TéGéTèl | HBA is weer uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten. Afgelopen maanden hebben wij twee nieuwe medewerkers en een aantal stagiair(e)s welkom mogen heten.  Wij stellen onze nieuwe medewerkers en stagiar(e)s graag aan jullie voor in ons nieuwe magazine!

Even voorstellen

Kennis

Wij vinden het belangrijk om jullie te verrijken met kennis. Daarom zijn er diverse kennis artikelen te lezen in het nieuwe magazine. Zo lees je over de nieuwste iOS Focus Update, security tips voor het MKB en de nieuwste gadgets!

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar bovengenoemde artikelen en wat er nog meer te lezen is in het nieuwe magazine? Meld je dan nu aan om het magazine te ontvangen via onderstaande knop! Zodra het magazine verstuurd is, krijg jij hem als eerste op de deurmat.