SAMSUNG UNPACKED 2021

Het Samsung Unpacked event stond deze keer in het teken van de nieuwste foldable phones en de nieuwste Galaxy Watches.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 3

Tijdens Samsung Unpacked prestenteerde de smartphone-fabrikant twee modellen in de derde serie foldable phones: de Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip. Het partnership tussen Samsung en Microsoft moet zorgen voor optimale prestaties van de vertrouwde Windows-apps en software.

De Galaxy Z Fold 3 wordt door Samsung gepresenteerd als een multitasking powerhouse. Het 7.6 inch scherm leent zich dan ook perfect voor het gebruik van meerdere apps. Ook het gebruik van de S Pen wordt deze keer ondersteund.

 

Samsung Galaxy Z Fold 3

SAMSUNG GALAXY Z FLIP 3

Naast de Galaxy Z Fold 3 introduceerde Samsung met de Galaxy Z Flip 3 een compact model. Het cover screen laat gebruikers notificaties zien als de Galaxy Z Flip 3 is gesloten. Het compacte model wordt door Samsung omschreven als ‘de ideale balans tussen stijl, functie en fun’. Nieuwe widgets moeten de gebruiker dan ook helpen met zaken als het checken van hun agenda, het weer en het monitoren van hun activity level.

Samsung Galaxy Z Flip 3

GALAXY WATCH 4

Naast de Galaxy Watch 4 introduceerde Samsung de Galaxy Watch 4 Classic: een model met de functionaliteit van een smartwatch en het uiterlijk van een ouderwets horloge. Gerben van Walt Meijer,  werkzaam als Marketing Manager Mobile voor Samsung: “We zien dat steeds meer mensen wearables gebruiken om aan hun gezondheid te werken. Dat heeft geleid tot een enorme groei van de Galaxy Watch-serie. Omdat we weten dat iedereen op zijn eigen manier aan zijn gezondheid werkt, hebben we de smartwatches voorzien van veel verschillende functies. Van het bijhouden van je activiteiten tot het meten van je slaap.”

Samsung Galaxy Watch 4