GALAXY TAB A8

Vorige week heeft Samsung de nieuwe Galaxy Tab A8 geïntroduceerd. Dit is het meest gestroomlijnde en krachtige apparaat uit de Tab A-serie tot nu toe!

Matthew Leem, Vice President van Global Brand Marketing Group, MX (Mobile eXperience) Business bij Samsung Electronics zegt: “Ze zijn de perfecte tool om meer uit onze online activiteiten te halen, zowel thuis als onderweg. We weten dat mensen steeds vaker tablets gebruiken voor videogesprekken, online klaslokalen, gaming en streaming, dus hebben we de Galaxy Tab A8 uitgerust met briljante nieuwe functies om je te helpen verbinding te maken op een nieuw niveau.”

SPECIFICATIES

De Galaxy Tab A8 heeft een lichtgewicht en een uitgebreid 10,5-inch scherm met een slanke rand. De quad-speaker van de Tab met Dolby Atmos biedt een rijk geluid. De CPU en GPU zijn elk met 10% verhoogd om snellere, soepelere prestaties te leveren. Daarnaast kun je bij de Tab A8 kiezen uit verschillende opslagmogelijkheden. Kies uit 32 GB, 64 GB of 128 GB. Profiteer van de uitbreidbare microSD-kaartfunctie om tot 1 TB aan ruimte te krijgen. De Galaxy Tab A8 wordt nu ook aangeboden met 3GB of 4GB RAM. Dankzij de krachtige 7.040-mAh-batterij kun je de hele dag genieten zonder tussentijds op te hoeven laden. Is de tablet leeg? Dan is die snel op te laden door de fast-charging ondersteuning.

De A8 is verkrijgbaar in drie kleuren: roségoud, zilver en grijs.

CAMERA

De Galaxy Tab A8 heeft een 8 MP camera aan de achterkant en een 5 MP camera aan de voorkant. Ook heeft de tablet een nieuwe screen Recorder-functie. Daarmee kun je vergaderingen opnemen en jezelf opnemen terwijl je een presentatie geeft. Ook kun je jezelf opnemen terwijl je aantekeningen maakt. Als je een Galaxy-smartphone hebt, kun je gemakkelijk tekst, webpagina’s en afbeeldingen tussen je Galaxy-telefoon en de Galaxy Tab A8 delen door het te kopiëren en plakken. Ideaal!

MULTITASKING

Het scherm is op te splitsen, waardoor je twee apps naast elkaar kunt gebruiken. Als je een meeting hebt, kun je zelfs tegelijkertijd chatten, aantekeningen maken en een presentatie bekijken.

APPARAATGEBRUIK

De Galaxy Tab A8 biedt interactieve educatieve inhoud en ouderlijk toezicht. Gebruikers kunnen namelijk gemakkelijk de hoeveelheid apparaatgebruik en -activiteit inzien, schermtijddoelen instellen en de voortgang gedurende de week bijhouden. Ook kun je gebruik maken van de Samsung Kids-omgeving. Hierdoor is de Galaxy Tab A8 zeer geschikt voor kinderen!

Maar ook voor volwassenen is de Galaxy Tab A8 een ideale tablet. Gebruik hem om meetings te volgen en tegelijkertijd aantekeningen te maken.

Ben je vaak onderweg? Gebruik deze tablet dan om te videobellen, snel aantekeningen te maken of je mail te beantwoorden.

Samsung Galaxy Tab A8
Samsung Galaxy Tab A8
Samsung Galaxy Tab A8