VAN WIJNGAARDEN GROOTHANDEL

Het in Sliedrecht gevestigde familiebedrijf Van Wijngaarden Groothandel BV, bestaat al sinds 1900. Het bedrijf ontwikkelde zich van ‘de kachelsmid in Hardinxveld’ tot een regionale groothandel in o.a. ijzerwaren, gereedschappen en bedrijfskleding.

Peter van Wijngaarden, operationeel directeur: “Eigenlijk leveren we alles voor professionals in de bouw-,industrie-, infra- en groensectoren. Dit varieert van bedrijfskleding, gereedschappen tot en met de koffie en het toiletpapier in de bouwkeet. Klanten waarderen de razendsnelle en gratis levering door onze eigen bezorgdienst. Ze kunnen ’s ochtends voor 11.00 uur bellen en dan leveren we ’s middags nog op iedere gewenste locatie binnen de Alblasserwaard. Om verder te kunnen groeien zijn wij onlangs gestart met de uitbreiding van ons magazijn en de expeditie. Naar verwachting kunnen we de ruimte halverwege 2021 in gebruik nemen.

ALLEBEI SERVICEGERICHT

“Ons bedrijf werkt (voornamelijk) regionaal en is servicegericht. Diezelfde benadering zie ik terug bij TéGéTèl. Dat was voor ons een reden om jaren geleden over te stappen. We waren destijds  rechtstreeks klant bij KPN wat regelmatig ergernissen veroorzaakte. Niet vanwege de kwaliteit, maar wel door de stroeve en anonieme communicatie.”

Harry Hamers, salesmanager bij TéGéTèl: “Als KPN Excellence Partner zijn onze lijnen veel korter en kunnen wij veel sneller schakelen. Peter en ik hebben meestal rechtstreeks contact en ook voor de techniek komen hier vaste collega’s over de vloer.“

Peter van Wijngaarden: ”Zaken worden altijd snel en netjes geregeld. Een defect toestel vervangen, abonnementen aanpassen, een antwoordapparaat instellen of extra werkplekken voor de nieuwbouw creëren, we kunnen altijd op de juiste ondersteuning rekenen. Naast het feit dat we heel blij met deze samenwerking zijn, is het ook leuk dat TéGéTèl al ruim een decennium klant bij ons is!”