Project Description

“HET IS DE SNELLE SERVICE DIE WIJ WAARDEREN.”

Van Eck Centrum voor mondzorg is een moderne tandartsenpraktijk met vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Giessenburg. Het team bestaat uit 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 10 assistentes en 2 receptionistes. Tandarts Van Eck is een telg uit een tandheelkundige familie. Evenals zijn vader, die tot hoge leeftijd in de praktijk werkzaam was, heeft hij een enorme liefde voor het vak. Daarnaast is er nog een overeenkomst tussen de verschillende generaties Van Eck. Dat is de aandacht voor de patiënt, waarbij comfort en een mooi en sterk eindresultaat centraal staan.

Tandarts Van Eck: “In onze praktijk bieden wij complete mondzorg voor jong en oud. Wij zijn toekomstgericht en volgen nauwlettend de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo werken wij bijvoorbeeld met de modernste apparatuur waaronder een 3D-gebitscanner voor het maken van kronen. Als voorstander van nieuwe technieken ben ik echter wel van mening dat die techniek ons vooral moet dienen. Wij zijn goed in mondzorg en moeten blindelings op de techniek kunnen vertrouwen. Externe specialisten zijn daarbij gewoon onmisbaar. Of het nu om een installateur, software leverancier of telecom/ICT-specialist gaat.”

Officemanager Marijke den Hartog, vult aan: “Op basis van vertrouwen hebben wij destijds dan ook voor TéGéTèl | HBA gekozen. Bij de uitbreiding met de praktijk in Giessenburg hebben we afscheid genomen van onze Alcatel-Lucent telefooncentrale. Er is toen voor een Cloud-oplossing gekozen. Daardoor kunnen we nu vanaf beide locaties intern doorverbinden en lijnen overnemen. TéGéTèl | HBA heeft KPN ÉÉN voor ons aangesloten, ingeregeld en van welkomstboodschappen voorzien. Ieder kantoor of behandelkamer is voorzien van een nieuw toestel en dat functioneert probleemloos. Recent hebben wij ook onze complete ICT bij TéGéTèl | HBA ondergebracht. Het is prettig om met een (merkonafhankelijk) bedrijf uit de regio zaken te doen. Vragen worden altijd direct beantwoord en technische aanpassingen kunnen ze vaak op afstand doorvoeren. Dat is de snelle service die wij waarderen.”

Lees meer over Van Eck Centrum voor mondzorg