“ALLES ONDER CONTROLE DANKZIJ ROUTEVOLGSYSTEEM EN MAATWERK TELEFONIE”

In 2010 zijn drie reinigingsdiensten van zeven gemeenten in de regio Gorinchem samengevoegd tot Reinigingsdienst Waardlanden. Met een verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners en bedrijven beschikt Reinigingsdienst Waardlanden over 43 vrachtauto’s, veegwagens en personenwagens voor het inzamelen van particulier afval, bedrijfsafval, het reinigen en strooien van wegen en het verwijderen van graffiti. Ton Versteeg, Operationeel Directeur Reinigingsdienst Waardlanden: “TéGéTèl installeerde op onze voertuigen Track&Trace van Spotmaster. Met dit geavanceerde routevolgsysteem kunnen wij niet alleen effectiever en efficiënter werken vanwege een uitgekiende routeplanning en inzet van onze voertuigen, maar hebben wij tevens een uitstekend controlemiddel ter beschikking.”

ROUTEVOLGSYSTEEM

Ton Versteeg vertelt enthousiast: “Het routevolgsysteem toont via het computerscherm de exacte locaties van onze voertuigen. Wanneer een klant belt voor het aanbieden van afval, nemen we telefonisch contact op met de wagen die het dichtst in de buurt is en sturen we die naar de klant. Dat scheelt dagelijks vele kilometers, tijd en kosten! Ook kunnen we een klacht over bijvoorbeeld een snelheidsovertreding onmiddellijk onderzoeken. Track&Trace geeft nauwkeurig aan of een wagen van Reinigingsdienst Waardlanden op een bepaald tijdstip in de desbetreffende straat is geweest, wie de bestuurder was en of er daadwerkelijk te hard gereden is. We kunnen concreet aantonen dat onze medewerkers zich in de meeste gevallen keurig aan de snelheid houden! Ook de strooiauto’s zijn voorzien van Spotmaster Track & Trace, dus controleren of bepaalde wegen bij gladheid gestrooid zijn, is binnen een mum van tijd gebeurd.”

VASTE EN MOBIELE TELEFONIE

“Optimale bereikbaarheid is essentieel voor een klantvriendelijke, effectieve en efficiënte dienstverlening”, vervolgt Ton Versteeg. “TéGéTèl heeft ons uitstekend geadviseerd over vaste en mobiele telefoniemogelijkheden. Ze installeerden een zeer moderne Alcatel-Lucent telefooncentrale, waarmee we de vele duizenden telefoontjes voor bijvoorbeeld het aanmelden van grofvuil goed kunnen verwerken.

TéGéTèl installeerde vaste Nokia autotelefoons in onze voertuigen en zorgde voor mobiele GSM telefoons, afhankelijk van de benodigde functionaliteiten adviseerde TéGéTèl ons Nokia en iPhone. TéGéTèl nam zelfs op eigen initiatief onze mobiele abonnementen onder de loep en regelde voor ons een belbundel waarmee we onderling gratis kunnen communiceren. Dat levert een kostenbesparing op van enkele duizenden euro’s op jaarbasis!

Via email op mijn iPhone blijf ik op de hoogte van de dagelijkse gang van zaken wanneer ik zelf niet in het bedrijf aanwezig ben. Ik kan indien nodig tijdig actie ondernemen en zaken in gang zetten. Ook het agendabeheer voor meerdere personen is prima geregeld, doordat afspraken die we invoeren in de iPhone agenda automatisch in de centrale agenda geregistreerd worden. TéGéTèl heeft ons zonder twijfel uitstekend geadviseerd en ontzorgd. Wij zijn bijzonder tevreden over de effectieve en efficiënte toepassingen die in de voertuigen en op kantoor zijn gerealiseerd!”

Met dank aan:
Ton Versteeg (Operationeel Directeur)