“GEEN MOMENT SPIJT GEHAD”

Loopbaancentrum PlusPunt Gorinchem is een door Gemeenten en UWV erkende Jobcoach organisatie en re-integratiebureau. Ron Hes nam in 2017 het stokje over van de voormalige eigenaren. Samen met een enthousiast team, waar ook zijn zus Karin deel van uitmaakt, bemiddelen ze mensen met een vastgestelde arbeidsbeperking.

DANKBAAR WERK

Ron Hes: “Wij werken op individuele basis, in een groot werkgebied en over de volle breedte van de arbeidsmarkt. Ons team bestaat momenteel uit 10 medewerkers: 4 jobcoaches, 3 re-integratieconsulenten, 2 administratief medewerkers en zelf werk ik natuurlijk gewoon mee. Alles binnen onze organisatie is gericht op de arbeidswensen en mogelijkheden van de cliënten. Het vinden van een passende baan voor een cliënt vinden is dankbaar werk. Wanneer de cliënt bij de werkgever start dan ondersteund een vaste jobcoach bij de re-integratie.”

NOOIT SPIJT GEHAD

Loopbaancentrum PlusPunt is al ruim 15 jaar klant bij TéGéTèl. Ron Hes: “Wij maken tot volle tevredenheid gebruik van de geleverde IT-  en telefoniediensten. Hun werkwijze en MKB-mentaliteit voelt gewoon goed voor ons. Van een keuze voor TéGéTèl, hebben wij geen moment spijt gehad.

NAAR DE CLOUD

De meest recente ontwikkeling is de overstap van een traditionele serveromgeving naar de Cloud. Dat vond ik best een beetje spannend maar het is nagenoeg ongemerkt verlopen. We zijn slechts heel even offline geweest en konden daarna weer probleemloos werken. Onze medewerkers zijn ook blij dat de vertrouwde mappenstructuur na de overstap is blijven bestaan. Wat ik zelf enorm aan TéGéTèl waardeer zijn de prettige mensen die actief meedenken en een eerlijk advies geven. Of het nu om het verlengen van mobiele abonnementen gaat of om het oplossen van IT-vraagstukken”.