Uw partner voor IT- en Telecom

Als ondernemer of (IT-) manager wil jij je geen zorgen maken over de IT- en communicatiemiddelen. De prioriteiten liggen immers bij de dagelijkse core business. Om succesvol, efficiënt en prettig te werken, moet je daarbij kunnen vertrouwen op betrouwbare IT- en telecomdiensten. Dan is een business partner met specifieke kennis en ervaring onmisbaar.

Wij kennen onze klant en onze klant kent ons

TéGéTèl | HBA is de sympathieke partner voor het MKB, (zorg)instellingen, overheidsinstanties en vele andere zakelijke gebruikers. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Gorinchem helpen wij graag met werkende en veilige IT- en telecomoplossingen. Dat doen we met persoonlijke aandacht voor jou en jouw collega’s.

Vooruitstrevend sinds 1986

TéGéTèl | HBA zijn van oorsprong twee bedrijven. HBA Telecom startte in 1986 in Hendrik-Ido-Ambacht en TéGéTèl in 1996 in Gorinchem. Beide bedrijven zetten in de jaren 90 hun eerste stappen op het gebied van de Telecom. Dit was de periode rond de liberalisering van de telecommarkt, waarin de eerste concurrenten van KPN de Nederlandse markt mochten betreden. Zowel HBA als TéGéTèl groeiden al snel uit tot regionale begrippen op het gebied van zakelijke telefonie.

IT- en Telecom raakten onlosmakelijk met elkaar verbonden

Door de opkomst van onder andere VoIP-telefonie en de vele Cloud-oplossingen raakten Telecom en IT onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het was dan ook een logisch gevolg dat TéGéTèl | HBA zich, naast Telecom, ook op ICT-gebied ontwikkelde. Eerst gebeurde dit door gebruik te maken van externe partners, maar al snel trad er een eigen team met ervaren ICT-specialisten in dienst. Zo ontstond één loket voor alle IT-, Security- en Telecomdiensten.

Krachtenbundeling

In 2015 nam de directie van TéGéTèl branchegenoot HBA Telecom over. Deze overname zorgde voor een nog breder dienstenaanbod en een bundeling van specialistische vakkennis. Klanten van, zowel TéGéTèl als HBA, profiteren daar nog dagelijks van. Met de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand aan de Stephensonweg 7 in Gorinchem, kreeg het team van TéGéTèl | HBA alle ruimte om nog efficiënter te werken en verder te groeien.

ICT is het kloppend hart van uw organisatie, onze specialisten zorgen ervoor dat het blijft kloppen

In het ruime pand neemt de help- en supportdesk een belangrijke positie in. Hier zorgt een team van specialisten ervoor dat je probleemloos en veilig kunt blijven werken. Zo biedt TéGéTèl | HBA niet alleen offline hulp op locatie, maar ook (24/7) online.

Kennismaken

Maak kennis met het team van TéGéTèl | HBA. Dit kan bij u op locatie of bij ons in Gorinchem. Wij zorgen voor een gastvrij ontvangst. Daarnaast is het mogelijk om de auto voor de deur te parkeren.