MICROSOFT TEAMS:
HET COMMUNICATIEPLATFORM VOOR HET MKB

Microsoft Teams is het zakelijke communicatieplatform voor het midden-en kleinbedrijf.

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

MICROSOFT TEAMS

Microsoft Teams is een communicatieplatform, waarop het mogelijk is om te chatten, vergaderen, bellen en samenwerken. Microsoft Teams is te gebruiken voor werk, voor thuis en voor het onderwijs. Teams wordt ook wel gezien als hét samenwerkplatform.

VOOR WIE IS MICROSOFT TEAMS?

Teams is voor iedereen toegankelijk, zo ook voor bedrijven. Met Teams is het mogelijk om met collega’s te communiceren via een chat. Ook is het is mogelijk om een groep aan te maken, waarmee je onderwerpen kan bespreken en voor de algemene communicatie voor het hele bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om activiteiten en afspraken te plannen via de Planner. Aan deze activiteiten en afspraken wordt je herinnerd door een notificatie via de desktop app, je computer of op je mobiele device. Belangrijke notificaties kunnen eveneens via de e-mail binnen komen. Verder is het mogelijk om eenvoudig documenten te delen en met meerdere collega’s in één document te werken. Ook kun je vergaderen door middel van video bellen. 

Sinds Corona is Microsoft Teams een belangrijk platform geworden. Dit komt, omdat Teams het mogelijk maakt om afspraken te hebben via videobellen. Op deze manier kom je toch tot goede afspraken en kan jij je afspraken ook voortzetten.

De meeste bedrijven werken nog met e-mail. Iedereen in de CC en BCC zetten om zoveel mogelijk mensen in het bedrijf te bereiken. Dit kan met Teams veel gemakkelijker. Met Microsoft Teams maak je namelijk Teams groepen aan en kun je een medewerker een mede-eigenaar maken van een onderwerp. In deze groep is het dan makkelijk om te communiceren, aangezien het dan bij iedereen in de groep terecht komt. Verder is het door middel van Planner mogelijk om de status van taken in de gaten te houden, waardoor er effectiever gewerkt kan worden.  Een telefoontje, video call of een chat is met Teams zo geregeld. 

HOE DOET TéGéTèl HBA DIT?

Het gehele bedrijf van TéGéTèlHBA maakt gebruik van het communicatieplatform Teams. Doordat iedereen het binnen het bedrijf gebruikt, weten wij allemaal hoe Teams werkt. Hierdoor kunnen wij een training op locatie geven. Verder kunnen wij, via een Teams uitnodiging, jou goed informeren over de werking van het programma en laten wij jou de handigheidjes van Teams zien. Wij maken een test afspraak via de Outlook Add in de agenda en nodigen jou zo uit om via de desktop app een Teams meeting te starten.

TéGéTèlHBA is een Microsoft Partner en wij kunnen jou hierdoor de juiste licentie aanraden. Verder houden wij constant de vernieuwingen in de gaten, waardoor wij onze klanten optimaal kunnen helpen. Wij kunnen de klanten hierdoor op de hoogte houden van de werking van het programma. Mocht je vragen hebben, dan is het mogelijk om het na te vragen bij onze Sales medewerkers. Ook kun je een van onze support medewerkers bellen, zodat wij jou verder op weg kunnen helpen in het programma.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je weten wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan even contact op met Stefan Zijlstra.