Microsoft Silver Partner banner

MICROSOFT SURFACE

Microsoft biedt met de Surface-serie een complete reeks devices voor iedere zakelijke gebruiker. Het assortiment bestaat uit laptops, desktops, slimme 2-in-1-devices en accessoires.

MICROSOFT SURFACE: SLIMME OPLOSSINGEN VOOR DE TOEKOMST

Het Surface-portfolio heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een compleet assortiment aan devices voor de zakelijke gebruiker. Naast de vertrouwde laptops en tablets richt Microsoft zich steeds meer op hybride werken: een combinatie van thuis en op kantoor (of op locatie) werken. En dat is te zien aan de verschillende devices die naadloos aansluiten op de wensen van de meest uiteenlopende zakelijke gebruikers.

Surface Laptop Go 2

LAPTOPS

Microsoft biedt in de Surface-serie verschillende laptops aan. Zo biedt deze serie een laptop voor iedere zakelijke gebruiker. Ga voor de compacte Laptop Go 2, de multifunctionele Laptop Studio, de krachtige en mobiele Surface Pro of voor de traditionele Laptop 5 .

Microsoft Surface Go

2-IN-1

Microsoft biedt met de 2-in-1-serie de perfecte combinatie tussen compact en lichtgewicht design en krachtige prestaties. Altijd en overal werken zoals jij dat wilt met de Surface Go. Gebruik de type cover om de Surface Go als laptop met een volwaardig toetsenbord te gebruiken of gebruik de Go als tablet in combinatie met de Surface Pen.

Microsoft Surface Hub

HUB

Hét antwoord van Microsoft op het nieuwe (samen)werken. Gebruik de Surface Hub voor (online) creatieve meetings om samen te werken met behulp van het interactieve whiteboard. Het maakt niet uit of je online of offline samenwerkt: met de Surface Hub beschik je altijd over een krachtige tool voor jouw creatieve meetings.

STUDIO

De must-have voor iedere creatieve studio.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de producten van Microsoft Surface voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Stefan Zijlstra.