MICROSOFT SURFACE LAPTOP STUDIO

Laat je originaliteit tot bloei komen

SPECIFICATIES

  • 14,4 inch beeldscherm

  • Intel® Core™ i7-7820HQ processor

  • 16 GB of 32 GB RAM

  • 256GB/512GB/1TB/2TB SSD

  • 4 USB 3.0 en 1 USB-C aansluitingen

  • Perfect voor de designer of creatieveling

FACTSHEET DOWNLOADEN

MICROSOFT SURFACE LAPTOP STUDIO

Met de Microsoft Surface Laptop Studio heb je de ultieme creatieve ervaring. Briljante kleuren en mooie graphics om jouw ontwerpen mooi te zien. Je kunt de Laptop Studio in drie verschillende standen gebruiken.

BEELDSCHERM

De Laptop Studio beschikt over een 14,4 inch beeldscherm. Het beeldscherm is makkelijk te besturen met een Surface Pen. Het beeldscherm kan in drie verschillende standen worden gebruikt. Zo verander je de Laptop Studio razendsnel van een laptop in een tekentablet of kies je met Studio Mode voor een slimme tussenvorm.

OPSLAGRUIMTE

De Surface Studio 2 beschikt over 256GB/512GB/1TB/2TB SSD opslagruimte. Zo kun je gemakkelijk grote bestanden opslaan.

WERKGEHEUGEN

De Surface Studio kent 16 GB of 32 GB intern werkgeheugen.

ONTWERP

Het ontwerp is strak en modern. Met één handbeweging kan het scherm vanuit de verticale positie in de ideale tekentafelpositie worden gekanteld.

BIJZONDERHEDEN

De Microsoft Surface Laptop Studio is de opvolger van de Surface Studio 2.

ACCESSOIRES

Personaliseer jouw Surface Studio 2 met bijvoorbeeld deze accessoires:

Surface Pen: De Surface-pen is zeer snel, met nauwkeurige inkt aan het ene uiteinde en een gum aan het andere uiteinde, plus kantelen voor arcering, grotere gevoeligheid en bijna geen vertraging.

Surface Arc Mousse: De muis is slank, licht een makkelijk mee te nemen op reis. Het apparaat kan namelijk dichtgeklapt worden. De muis ligt comfortabel in de hand.

Surface Dial: De Surface Dial is een nieuw hulpmiddel voor het creatieve proces. Zo kun je er gemakkelijk mee communiceren en creëren.