MICROSOFT SURFACE LAPTOP 5

Microsoft Surface Laptop 5

SPECIFICATIES

  • 13,5 of 15 inch PixelSense-beeldscherm (touchscreen)

  • Intel® Core™  i5-1245U of i7-1265U van de 12e generatie 

  • 8 GB, 16 GB of 32 GB (LPDDR5) RAM

  • 256GB, 512GB of 1TB opslag

  • 1 x USB-C® met USB 4.0/Thunderbolt™ 4, 1 x USB-A 3.1, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en 1 x Surface Connect-poort 

  • Vraag de factsheet aan voor alle technische specificaties

INTEL® CORE™ I7

Snel en krachtig met een 12e generatie Intel® Core™ i7 of i5.

SUPPORT

Bij TéGéTèl | HBA zijn wij 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen.

BATTERIJDUUR

Batterij gaat tot 18 uur mee, genoeg voor je werkdag op kantoor of onderweg.

BEVEILIGING

beveiligde kern met TMP 2.0

MICROSOFT SURFACE LAPTOP 5

Ontdek de perfecte combinatie van prestaties, design en veiligheid met de Microsoft Surface Laptop 5. Dit slanke apparaat is uitgerust met een verbeterde camera voor hoogwaardige videogesprekken en ingebouwde beveiligingsfuncties. Met keuze uit twee beeldschermmaten en verschillende opties voor werkgeheugen en opslagruimte, kun je de Surface Laptop 5 aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Het ontwerp is gestroomlijnd en lichtgewicht, met een onzichtbaar scharnier voor extra gebruiksgemak. Ontgrendel de laptop met Windows Hello-camera en profiteer van een lange batterijduur en passieve koeling voor stille werking, zelfs bij zware taken. Wil je meer weten over de Surface Laptop 5? Vraag dan nu de factsheet aan.

Microsoft Surface Laptop 5

FLEXIBEL WERKEN

De Microsoft Surface Laptop 5 biedt belangrijke onderdelen die vervangen kunnen worden door erkende serviceproviders, waaronder de displaymodule, toetsenbord, accu, opslag en meer. Dit zorgt voor een naadloze continuïteit van het werk en minimaliseert de downtime. Bovendien kun je met een verwisselbare harde schijf je gevoelige informatie veilig bewaren en heb je hier volledige controle over. Zo kun je met de Surface Laptop 5 altijd vertrouwen op een betrouwbare en veilige werkomgeving. Combineer je Surface Laptop 5 met een Microsoft 365 licentie om alle vertrouwde productiviteitsapps te benutten.

MICROSOFT SURFACE ACCESSOIRES

Accessoires maken het verschil op de hybride werkplekken van vandaag. Transformeer de ervaring van jezelf of jouw medewerkers met accessoires die speciaal zijn ontworpen voor Surface-apparaten. Deze accessoires zijn essentieel voor productiviteit en flexibel werken, ongeacht waar je werkt. Van toetsenborden tot muizen en dockingstations, Surface-accessoires bieden de functionaliteit die nodig is om optimaal te presteren. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen om te passen bij jouw Surface-apparaat, waardoor je kunt vertrouwen op naadloze compatibiliteit en maximale prestaties.

ONTDEK DE SURFACE LAPTOP 5

Ontdek de perfecte balans tussen prestaties en draagbaarheid met de gestroomlijnde en lichtgewicht Surface Laptop 5. Kies uit een 13,5 inch of 15 inch beeldscherm voor onderweg of multitasking. Typ nauwkeurig met verlichte toetsen en een groot glazen trackpad. Sluit gemakkelijk aan op andere apparaten met USB-C en Thunderbolt™ 4.