LOGITECH WIRELESS KEYBOARD MK540 ADVANCED

De draadloze muis-toetsenbordcombinatie die meteen vertrouwd aanvoelt.

SPECIFICATIES TOETSENBORD

  • Wifibereik (in meters): 10 m

  • Fluisterstille toetsen die vertrouwd aanvoelen

  • Aanpasbare hoogte: 3 kantelposities

SPECIFICATIES MUIS

  • Vloeiende optische tracking

  • 3 knoppen (links-/rechtsklikken, middenklikken)

  • Scrolwiel: 2D, optisch

De MK540 Advanced is een draadloze muis-toetsenbordcombinatie die meteen vertrouwd aanvoelt, en is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Het toetsenbord van normaal formaat heeft toetsen met een vertrouwde vorm en grootte, en de ergonomisch gevormde, symmetrische muis is ontworpen om comfortabel in elke hand te passen.

DRAADLOZE COMBINATIE MET PLUG-AND-PLAY

De toetsen zijn LOGITECH® Incurve-toetsen™.  Dit zijn duurzame toetsen die ervoor zorgen dat je vingers een goede positie aannemen. Daarnaast zijn de toetsen gerond.  Met het PerfectStroke-toetsensysteem wordt de kracht verspreidt waarmee je typt over het toets oppervlak. Zo is elke aanslag soepel en stil.

COMFORTABELE, ERGONOMISCH ONTWORPEN MUIS

Dankzij de geronde vorm en zachte rubberen handgrepen aan de zijkanten past de draadloze muis comfortabel in beide handen. Dankzij de verbeterde tracking en nauwkeurige cursorbesturing behoudt je de controle.

BETROUWBAAR ZONDER GEDOE

Het toetsenbord heeft 36 maanden lang geen nieuwe batterijen nodig en de muis gaat 18 maanden mee. Het toetsenbord is morsbestendig tot 60 ml vloeistof en heeft toetsen met een slijtvaste opdruk, zodat ze niet snel vervagen.