NIEUWSTE GADGETS

In 2021 zijn er heel wat gadgets uitgekomen. Maar wat zijn de echte must-have gadgets?

SAMSUNG GALAXY Z FOLD

De Samsung Galaxy Fold 3 is een opvouwbare telefoon. Met een Infinity Flex Display heb je minder randen en een ononderbroken weergave. Met deze telefoon kun je eenvoudig multitasken. Daarnaast is de telefoon waterbestendig en heeft het een minder kwetsbaar scherm.

Stefan: “Ik denk dat de grote doorbraak van de foldable smartphone nog even op zich laat wachten, maar het is mooi om te zien hoe ver Samsung met deze technologie is. Het is een  merk dat zich sterk richt op innovatie en dat levert mooie producten op.”

Samsung Galaxy Fold 3
Galaxy Watch 4

SAMSUNG GALAXY WATCH 4

Met de Samsung Galaxy Watch 4 heb je fitness binnen handbereik. Je kunt je fitnessvoortgang bijhouden: onder andere je vetpercentage, skeletspieren en lichaamswater in kaart brengen. Ook kun je samen met je vrienden en familie connecten om zo samen te sporten of het tegen elkaar op te nemen. Het design van het horloge is slank, strak en iconisch. Je kunt kiezen uit verschillende bandjes en kleuren, zo maak jij jouw Galaxy Watch 4 helemaal eigen. Handig om te weten: sommige functies zijn alleen beschikbaar in combinatie met een Samsung smartphone.

Stefan: “Ik ben echt fan van Samsung en dat geldt ook voor de Samsung Galaxy Watch 4.” Het nieuwe Wear OS-besturingssysteem maakt dat meer apps beschikbaar zijn. “Het is zeker de beste Android-watch die op dit moment verkrijgbaar is.”

SAMSUNG GALAXY FLIP 3

De Samsung Galaxy Z Flip 3 is een opklapbare telefoon verkrijgbaar in verschillende kleuren. Lees berichten, neem foto’s, luister naar muziek en nog veel meer, zonder je telefoon te openen. De Samsung Flip 3 is een echte must-have gadget. Foto’s kun je maken zonder je telefoon te openen door de dubbele camera op de achterkant. Op het Cover Screen zie je een voorvertoning. De telefoon is ook waterbestendig.

Jasmine: “Natuurlijk is de Samsung Flip 3 echt een statement door het design en de kleuren. Als student communicatie vind ik het onwijs leuk om foto’s en video’s te maken met mijn smartphone. Ik zou zelf dan ook voor Samsung S21 gaan.” Als we de laatste geruchten mogen geloven wordt de opvolger van de S21 begin 2022 gepresenteerd.

Samsung Galaxy Z Flip 3
Yealink MeetingBar A20

YEALINK SOUNDBAR

Hybride werken betekent ook dat we op een andere manier zullen vergaderen: een deel van de medewerkers zal op kantoor fysiek met elkaar afspreken, andere deelnemers zullen online deelnemen aan dezelfde vergadering. Stefan: “Het vraagt natuurlijk om een oplossing die deze nieuwe manier van vergaderen kan faciliteren. Het installeren van een soundbar is een mooie oplossing.”

De Yealink Soundbar is een microfoon, camera en speaker in één. Ideaal voor vergaderingen.

APPLE WATCH SERIES 7 VS. APPLE WATCH SE

Apple heeft de Apple Watch 7 aan de line-up toegevoegd. Naast de verschillen in functionaliteiten beschikt de Apple Watch 7 over meer screen space. Angelique: “Apple heeft een aantal functionaliteiten aan de Apple Watch 7 toegevoegd: een always-on display, saturatiemeter en de mogelijkheid om een ECG te maken. Het scherm heeft meer screen space door de dunnere randen. Ik heb voor de Apple Watch SE gekozen: value for money en nog steeds een echte must-have.”

De Apple Watch series 7 heeft een strak en naadloos design. Hij is barst bestendig, stofbestendig en waterbestendig.

De Apple Watch SE heeft sterke features voor een zachte prijs. Hij heeft veel gezondheidsfuncties, zoals een hartslagmeter en activiteitstracker. Daarnaast kun je je horloge volledig personaliseren met een wijzerplaat, bandjes en kleuren.

Apple Watch 7
iPhone 13

APPLE iPHONE 13

Het Apple Event stond in het teken van de nieuwste iPhones en iPads. Naast de iPhone 13 werden ook de iPhone 13 mini en de Pro-edities gepresenteerd. Apple richt zich met de iPhone 13 Pro en Pro Max sterk op de creatieve gebruikers.