MOBIELE TELEFONIE
ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Altijd en overal bereikbaar met onze slimme oplossingen voor mobiele telefonie.

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

MOBIELE TELEFONIE

Als merkonafhankelijke ICT- en telecomspecialist is TéGéTèl | HBA jouw persoonlijke aanspreekpunt voor zakelijke mobiele oplossingen. Wij werken samen met een groot aantal business partners, waaronder KPN, T-Mobile, Vodafone en ons eigen merk HelloC. Dit stelt ons in staat om je altijd van een passend advies te voorzien. En doordat zakelijke situaties en belgedrag in de loop van de tijd veranderen, blijven wij jouw abonnementen monitoren. Zo behoud je de controle en inzicht in de kosten.

HARDWARE EN ACCESSOIRES

Ook voor de benodigde mobiele hardware, zoals GSM’s, smartphones en tablets is TéGéTèl | HBA de sympathieke ICT- en telecomspecialist in Midden-Nederland. Voor het maken van de juiste keuze ben je van harte welkom in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie demonstreren wij de nieuwste apparatuur en bijpassende accessoires.

Onze kennis en serviceverlening gaat echter nog veel verder. Zo kunnen wij gegevens voor je overzetten, carkits en track & trace systemen monteren. Ook voor VaMo (vast-mobiel integratie) zijn wij graag jouw kennispartner.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat mobiele telefonie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.