KEEPER SECURITY
PASSWORD MANAGER

Keeper Security zorgt dat jouw wachtwoorden veilig worden opgeslagen.

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

KEEPER SECURITY: PASSWORD MANAGEMENT

Keeper Security is het toonaangevende cyberbeveiligingsplatform ter bescherming van wachtwoord gerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen. Keeper Security gebruikt een zero-knowledge beveiliging architectuur en geavanceerde versleutelingstechnologie om jouw wachtwoorden op te slaan en te beveiligen, evenals vertrouwelijke informatie zoals notities, lijsten, bestanden en bankgegevens.

“Zwakke wachtwoordbeveiliging is het Trojaanse paard dat jouw onderneming kan schaden.”

Met Keeper Security als wachtwoordmanager ben je in één keer klaar en heb je één veilige plek voor de opslag van al jouw wachtwoorden.

EEN EIGEN VERSLEUTELDE KLUIS

Keeper Security is er voor iedereen die op een veilige manier om wil gaan met wachtwoorden en het beheer hiervan. Wil jij als bedrijf of als gebruiker wachtwoorden delen, maar geen inzicht geven in deze wachtwoorden? Dan biedt Keeper Security de oplossing.

Je stelt makkelijk in welke mappen er gedeeld worden, met welke medewerkers en wat zij kunnen inzien of aan kunnen passen. Als beheerder heb jij de volledige controle hierin.

Elke medewerker krijgt daarnaast zijn eigen versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke klantgegevens in op te slaan.

ZWAKKE WACHTWOORDEN OF EEN ZWAK WACHTWOORDBELEID?

81% van de gegevenslekken is het directe gevolg van zwakke wachtwoorden of een zwak wachtwoordbeleid. Met Keeper Security kunnen gebruikers snel en eenvoudig sterke en willekeurige wachtwoorden maken. De beheerder van het systeem kan een wachtwoordbeleid en de naleving van wachtwoordbeleid afdwingen met het admin panel.

Teams van alle formaten kunnen records, mappen en bestanden delen. Daarnaast beheert Keeper Security veilig de levenscyclus van geprivilegieerde accountgegevens met op rollen gebaseerde machtigingen en gecontroleerd delen van aanmeldingsgegevens.

VEILIG OMGAAN MET WACHTWOORDEN BINNEN JOUW ORGANISATIE

Keeper Security biedt tools op ondernemingsniveau voor een snelle integratie, geautomatiseerde toevoeging van gebruikers en geavanceerde twee-factor-authenticatie. Dit is inclusief Keeper Security AD Bridge voor Active Directory synchronisatie en de mogelijkheid van het whitelisten van IP-adressen, zodat gebruikers alleen via die specifieke IP-adressen bij bedrijfsgegevens kunnen. Hierdoor heb je een extra beveiligings-laag waardoor je nog veiliger met wachtwoorden om kan gaan binnen jouw organisatie.

TéGéTèL EN KEEPER SECURITY

TéGéTèl is één van de weinige Nederlandse dealers van Keeper Security waardoor wij het voordeel hebben direct Nederlandse support te bieden bij problemen of vragen.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat Keeper Security voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.