E-MAIL INSTELLEN ANDROID TOESTEL

Hoe kun je de e-mail instellen op je Android toestel?

E-MAIL INSTELLEN

VOORBEREIDEN

Voordat u kunt beginnen zult u eerst een app moeten downloaden onder de naam “Microsoft Outlook”, deze kan worden gedownload vanuit de Playstore.

Start de App op en zoek in de zoekbalk naar “Outlook”
(Zie afbeeldingen)

DOWNLOAD & INSTALLATIE

U kunt de app downloaden door op de groene knop “Installeren” te klikken, hierdoor word de app voor u gedownload & geïnstalleerd. U zult even moeten wachten, dit duurt normaal 1 á 2 minuten afhankelijk van het toestel en het netwerk.

Zodra de app is gedownload & geïnstalleerd, zal de knop weer terug groen verschijnen met de tekst “Openen”, u kunt op de groene knop klikken om de applicatie te openen.

OPSTARTEN & INLOGGEN

Zodra de app is gedownload kunt u de app openen met de groene knop “Openen”, zodra u de app heeft geopend krijgt u als het goed is een beginscherm met een blauwe knop “Aan de slag”

U kunt op de knop “Aan de slag” klikken en uw e-mailadres invoeren. (Bijv. test.naam@tegetelhba.nl)

Bent u klaar dan kunt u klikken op de knop rechtsonder met de tekst “Doorgaan” U krijgt hierna een scherm met verschillende instellingen te zien. (Server, domein, gebruikersnaam, wachtwoord & beschrijving)

HANDMATIG INSTELLEN

Lukt het niet om automatisch aan te melden? Dan krijgt u waarschijnlijk een scherm met instellingen, hier kunt u instelling aanpassen zoals: webmail server, domein, gebruikersnaam etc.

Bij het handmatig instellen van mailadressen, is het wel handig om alle gegevens bij de hand te hebben: server domein, webserver, mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

U kunt deze gegevens opvragen aan de helpdesk bij TéGéTèl | HBA.
Ook helpen wij u graag aan de helpdesk om dit in te stellen.

STANDAARD GEGEVENS

Neemt u een mailadres af bij TéGéTèl | HBA? Dan kunt u de onderstaande gegevens gebruiken.

Domein / Gebruikersnaam:
HELLOC\naam
(Web) Server: webmail.helloc.nl
Wachtwoord: Dit is het wachtwoord dat u per e-mail ontvangen heeft.
Beschrijving: (Optioneel) Voer hier een persoonlijke beschrijving in.

SLOT

Gefeliciteerd! Als het goed is heeft u uw Outlook mail correct ingesteld, u kunt nu gebruik maken van de volledige functies van Outlook.