ONLINE WERKPLEK

AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

ONLINE WERKPLEK

Altijd en overal veilig werken met de online werkplek van Hello C. Op ieder device.
Je hebt via de cloud toegang tot alle standaard programma’s, zoals e-mail en tekstverwerkers. Ook de software die nu nog op een server of PC geïnstalleerd is kunnen we overzetten naar de cloud. Zo heb jij de beschikking over een online werkplek die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Zonder zorgen over beveiliging en beheer.

WERKPLEK AS-A-SERVICE

Met de Online Werkplek van HelloC heb je overal en op ieder apparaat toegang tot je software en bestanden. Je blijft (meestal) met de vertrouwde mappenstructuur werken, zoals je nu gewend bent. Je bestanden staan veilig in Nederlandse datacenters en elke 15 minuten wordt er een back-up weggeschreven.

VEILIGHEID, ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT

Hello C biedt veiligheid, zekerheid en flexibiliteit. Zo zijn onze online werkplekken voorzien van two factor authentication (2FA), antivirus, anti-spam en auto-update. Wij kunnen indien gewenst een contentfilter verzorgen.

Je betaalt een vast bedrag per maand voor iedere online werkplek. Zo heb je zekerheid over de kosten. Heb je meer werkplekken nodig? Geen probleem! Je kunt iedere maand eenvoudig op- en afschalen.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je weten wat een online werkplek van Hello C voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN