ONLINE WERKPLEK
ALTIJD EN OVERAL VEILIG WERKEN

Altijd, overal en op ieder device veilig werken. Stap nu over naar onze online werkplek en profiteer van veiligheid, zekerheid en flexibiliteit.

ONLINE WERKPLEK
ALTIJD EN OVERAL VEILIG WERKEN

Altijd, overal en op ieder device veilig werken. Stap nu over naar onze online werpklek en profiteer van veiligheid, zekerheid en flexibiliteit.

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

ONLINE WERKPLEK

ALTIJD, OVERAL EN OP IEDER DEVICE VEILIG WERKEN MET DE ONLINE WERKPLEK

Je kunt met de online werkplek van TéGéTèl | HBA altijd, overal en op ieder device veilig werken. Je hebt altijd en overal toegang tot alle benodigde programma’s en bestanden. Zonder zorgen over de beveiliging en het beheer.

Je kunt de online werkplek naar wens aanpassen met extra licenties, opties en zelfs een contentfilter.
Zo ontwikkelen we de online werkplek die perfect bij jou past.

TéGéTèl | HBA is gevestigd in Gorinchem.
Je kunt altijd bij ons terecht voor advies en meer informatie. En als het nodig is, zijn we snel bij jou op locatie.

Wil jij meer weten over onze online werkplek? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende demonstratie op ons kantoor in Gorinchem.

VEILIGHEID

Altijd up-to-date en voorzien van optimale beveiliging.

ZEKERHEID

Je betaalt een vast bedrag per maand voor onze online werkplek.

FLEXIBILITEIT

Je kunt het aantal online werkplekken maandelijks op- en afschalen.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij meer weten over onze werkplekken en wat deze voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met onze accountmanagers. Wij laten je graag in een live demo op ons kantoor in Gorinchem zien welke voordelen werken in de cloud jouw organisatie kan bieden!

afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN

>Wil jij meer weten over onze werkplekken en wat deze voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met onze accountmanagers. Wij laten je graag in een live demo op ons kantoor in Gorinchem zien welke voordelen werken in de cloud jouw organisatie kan bieden!

afspraak maken

ONLINE WERKPLEK: DE BASIS VOOR EEN PRODUCTIEVE WERKDAG

De werkplek is jouw basis voor een productieve werkdag. Alle bestanden en benodigde software zijn binnen handbereik: altijd, overal en op ieder device. Wij zorgen dat jouw werkplek perfect op jouw wensen is afgestemd met aanvullende licenties (bijvoorbeeld Adobe Creative Cloud, Microsoft 365) en extra opties (zoals een contentfilter).

IT security

VEILIG WERKEN IN DE CLOUD

Wij hebben onze werkplekken standaard voorzien van beveiliging met behulp van two factor authentication (2FA), antivirus software, een geavanceerd spamfilter en automatische updates.

Alle data wordt veilig opgeslagen in onze eigen datacenters in Nederland. Wij maken iedere 15 minuten een back-up zodat je zeker weet dat belangrijke bestanden veilig zijn opgeslagen en nooit verloren raken.

ONLINE WERKPLEK: ZEKERHEID OVER IT-KOSTEN

Als ondernemer wil je inzicht en zekerheid als het gaat om de kosten voor jouw IT. Wij bieden daarom een online werkplek voor een vast bedrag per maand. Zo heb je direct inzicht in de kosten. En met een servicecontract ben je verzekerd van praktische hulp en ondersteuning door onze helpdesk. Zo houd je eenvoudig controle over de kosten. En met onze flexibele online werkplekken betaal je alleen voor de software en licenties die jij nodig hebt en kun je het aantal werkplekken maandelijks aanpassen.

ONLINE WERKPLEK: MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Je wil niet alleen zekerheid over de kosten van jouw IT, maar ook profiteren van maximale flexibiliteit. Alle vertrouwde programma’s (Microsoft Word, Outlook en Excel) zijn inbegrepen in de standaard licentie. Je kunt de werkplek uitbreiden met aanvullende licenties en software-pakketten. Zo betaal je alleen voor de software die jij nodig hebt. Je kunt het aantal werkplekken maandelijks op- en afschalen zodat onze online werkplek perfect aansluit op jouw behoeften.

0%

UPTIME ONLINE WERKPLEK

DATA VEILIG OPGESLAGEN IN NEDERLAND

Wij beschikken over onze eigen datacenters. Alle data wordt zo veilig opgeslagen op onze eigen servers in Nederland. Het opslaan van data voldoet zo aan de eisen van de AVG (GDPR). Wij maken iedere 15 minuten een back-up. Zo weet je zeker dat belangrijke bestanden nooit verloren raken en back-ups snel beschikbaar zijn.

DE ICT- EN TELECOMSPECIALIST IN GORINCHEM

TéGéTèl | HBA is de sympathieke ICT- en telecomspecialist voor het midden- en kleinbedrijf in Gorinchem. Wij leveren vanuit ons kantoor in Gorinchem complete ICT- en telecomoplossingen aan ondernemers en bedrijven in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Rivierenland. Op zoek naar een betrouwbare ICT- en telecomspecialist in Gorinchem voor jouw online werkplek? Zoek niet verder en maak snel een afspraak! Je bent altijd welkom op ons kantoor in Gorinchem.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat een online werkplek voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers voor het maken van een afspraak.