DE SYMPATHIEKE EN MERKONAFHANKELIJKE ICT- EN TELECOMSPECIALIST VOOR HET MKB

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

ICT

Wij leveren (kosten)efficiënte ICT-oplossingen voor het MKB. Of het nu gaat om een online werkplek, een hybride oplossing of een eigen server on-premise. Als merkonafhankelijke ICT- en telecomspecialist zoeken wij samen jou naar de optimale oplossing.

KOSTENEFFICIËNTE ICT-OPLOSSINGEN

Wij zorgen voor een optimale en (kosten)efficiënte ICT-omgeving die perfect aansluit op jouw wensen. Volledig geoptimaliseerd en toekomstbestendig. Persoonlijk contact en betrokkenheid zorgen dat wij onze klanten écht kennen.

VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID

Wij optimaliseren en monitoren alle processen en beheren de clouddiensten 365 dagen per jaar. Verzorgen de juiste aansluitingen voor communicatie, zodat jij bereikbaar bent voor je klanten en leveranciers. Heb je een kritieke storing midden in de nacht? Ligt je glasvezelverbinding eruit om 10 uur? Die hebben wij al gezien en zijn al bezig met oplossen. Wij zorgen ervoor dat jij en al jouw medewerkers altijd en overal veilig online werken. Beschermd zijn tegen hacken, phishing en malware. Met een snelheid en soepelheid die jouw verwachtingen overtreft, zodat jij je bezig kunt houden met je business.

ISO CERTIFICERING

TéGéTèl voldoet aan de normen voor de ISO 9001 en ISO 27001 certificering. Wij focussen ons met deze certificeringen op kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

ONZE ICT-OPLOSSINGEN

Wij bieden diverse ICT-oplossingen voor het MKB.
Neem contact op voor meer informatie en een persoonlijk advies.

ONLINE WERKPLEK

Altijd en overal werken met een online werkplek van ons eigen merk Hello C.

MICROSOFT 365

Het gemak van de uitgebreide en veelzijdige software van Microsoft 365.

SERVER ON-PREMISE

Wij leveren en onderhouden ook servers on-premise, volledig afgestemd op jouw wensen.

BEWUST ONDERNEMEN: PRIVACY & SECURITY

Gelukkig gaan ondernemers steeds bewuster om met hun data en de veiligheid van hun zakelijke ICT-omgeving. Een kleine stap in de verkeerde richting kan gigantische gevolgen hebben voor je bedrijf. Een hoop bedrijven krijgen dan ook te maken met verschillende bedreigingen op het netwerk die ervoor kunnen zorgen dat data of interne gegevens gevaar lopen.

Stel een klant probeert jou te bereiken en je telefoon werkt niet? Of je systeem is gehackt en je laatste back-up dateert nog van een jaar terug? Het allerlaatste wat jij als ondernemer wilt, is bezig zijn met niet werkende hard- of software, downtime, hacken, onveilige internetlijnen, AVG-boetes, storingen, ontevreden klanten etc. Sterker nog, de meesten krijgen er hoofdpijn van én een hoop stress. Daarnaast blijf jij je medewerkers betalen, of ze nu wel of niet hun werk kunnen uitvoeren. Verreweg de meeste bedrijven zijn afhankelijk van een perfect werkende ICT-omgeving. Dat is duidelijk.

EIGEN DATACENTERS IN NEDERLAND

Wij beschikken over onze eigen datacenters in Nederland. Zo zit je met onze online werkplekken en clouddiensten altijd goed op het gebied van security en compliance.

ALTIJD UP-TO-DATE

Onze specialisten volgen regelmatig trainingen over VoIP, Power BI, Perfectview, Microsoft Teams, Microsoft Windows 10, Microsoft Servers (HyperV), Office 365, Mobile Iron, Cisco CCNA, Hip Basis- Expert- Advance, Alcatel, Aerohive (Extreme Networks), Unify, Adobe, KPN, Patton, F-Secure en Panasonic.

Zo zijn onze ICT-specialisten altijd up-to-date. Net als jouw ICT-systemen.

DÉ ICT-SPECIALIST IN DE REGIO GORINCHEM

Dankzij onze 1600 klanten zijn wij een bekend gezicht in Zuid-Holland in de regio’s Alblasserwaard, Drechtsteden en Rijnmond. Onze buitendienst medewerkers zijn vaak te vinden in Gorinchem, Vuren, Arkel, Dalem, Spijk, Heukelum, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Ottoland, Sliedrecht, Schelluinen, Hardinxveld-Giessendam, Ridderkerk, Papendrecht, Meerkerk en ga zo door. Door onze centrale ligging in het hart van Nederland kunnen wij ook onze klanten in de provincies, Noord-Brabant, Utrecht en Overijssel makkelijk bereiken.