VACATURE ICT CONSULTANT

SOLLICITEREN
SOLLICITEREN

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

VACATURE ICT CONSULTANT

FULLTIME

Je komt terecht in een ambitieus en collegiaal team. Je krijgt de mogelijkheid om diverse certificaten te halen en trainingen te volgen waar nodig. Ook is het mogelijk om je eigen uren flexibel in te zetten en krijg je vrijheid in je zelfstandige rol. Een rijbewijs heb je natuurlijk al en je auto staat al voor je klaar! Ook voorzien wij jou van alle devices (laptop, telefoon etc.) en software om jou je werk goed uit te kunnen laten voeren.

Regelmatig organiseren wij team-uitjes. Je komt in een hecht team terecht waarbij iedereen elkaar ondersteunt. We hebben een platte en open organisatie structuur. Wij hechten waarde aan een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt en snel kunt schakelen.

WAT ZOEKEN WIJ?

Je hebt je stappen de afgelopen jaren verdient op gebied van ICT-consultant/adviseur. Je bent volwassen in je vak, hebt een degelijk netwerk opgebouwd en ook ervaring in het aansturen van collega’s en bewaken van processen. Je bent in staat strategisch vooruit te kijken, durft kritisch te zijn en schakelt snel tussen verschillende niveaus. Dit doe jij daadkrachtig en wilt graag TéGéTèl | HBA naar een hoger level brengen. Onze ambitie is namelijk om de grootste ICT-leverancier te worden in de regio.

Jij gaat het salesteam ondersteunen met jouw kennis en ervaring. Ook ben jij de brug tussen onze klanten en het salesteam. Je komt hier echt werken vanwege je expertise op gebied van ICT en houdt je kennis op peil. Dit is een must!

Het gaat om een fulltime functie en je bent op korte termijn beschikbaar. Opleidingsniveau is minder relevant, ervaring des te meer. Salarisindicatie is afhankelijk van je eventuele opleidingen en werkervaring.

CHECKLIST

  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

  • Je hebt ruime kennis van de producten en diensten van Microsoft.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  • Je weet hoe een ICT-netwerk in elkaar steekt.

  • Je kunt onze klanten over alles op het gebied van ICT adviseren.

  • Je bent in staat technisch complexe offertes op te stellen.

  • Je vindt het een uitdaging om complexe ICT-vraagstukken op te lossen.

Stefan Zijlstra

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Stefan Zijlstra op 085 – 04 79 777.
of solliciteer via de “Solliciteren” Button

SOLLICITEREN

MAAK KENNIS MET TÉGÉTÈL | HBA

TéGéTèl | HBA is de sympathieke en merkonafhankelijke ICT- en telecomspecialist.