Project Description

MOOIE SAMENWERKING MET QUALITY MASTERS

In december 2020 kwam Dik Roeland van QualityMasters op bezoek bij TéGéTèl HBA om het jaar 2020 door te nemen.

In 2020 hebben Dik Roeland en TéGéTèl HBA elkaar veel gezien. Dit kwam door de ISO certificeringen. Stefan Zijlstra, Martin Meijers en Raymond Verbaan hebben deze certificering succesvol afgerond met het behalen van van de ISO 9001 en de ISO 27001. In ons magazine is hier ook een artikel over geschreven.

Stefan: “Voor ons bedrijf is deze certificering erg belangrijk. De ISO 9001 heeft onze bedrijfsprocessen in kaart gebracht, waardoor wij ons bedrijf nog meer kunnen professionaliseren. De ISO 27001 heeft alles te maken met security van onze data die wij verwerken. Momenteel zijn wij druk bezig met het implementeren van een wachtwoordmanagement-tool. Hier vertellen wij later meer over.

SAMENWERKING

QualityMasters is al een aantal jaar een tevreden klant bij ons. Zij nemen bij ons de online werkplekken en vaste telefonie af. In 2021 nemen wij ook de mobiele telefonie over. Verder gaan wij de data van QualityMasters beter beveiligen. Dit gaan wij doen door middel van een twee factor-autorisatie. Ook gaan wij er in 2021 voor zorgen dat het voor QualityMasters mogelijk is om met het CRM pakket te bellen. Met deze tool kunnen wij de inkomende gesprekken op het scherm tonen en kan er doormiddel van een simpele klik op de klantnaam doorgelinkt worden naar zijn CRM klantenkaart. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden. Met deze aanpassingen in 2021 vertrouwd Dik Roeland zijn gehele ICT en Telecomdiensten aan TéGéTèl HBA toe.

Dik Roeland over TéGéTèl HBA: “Bedankt voor de betrokkenheid, spontaniteit en ideeën.”