Project Description

“ONZE BEDRIJFSGEGEVENS ZIJN OVERAL EN VANAF ELK APPARATUUR TOEGANKELIJK.”

Jan Korteland Auto-Bootservice BV is gevestigd in Alblasserdam. In mei 1972 startte de heer Jan Korteland (sr.) met een pomp-/servicestation dat uitgroeide tot een zeer veelzijdig bedrijf. Dit familiebedrijf bestaat uit Vakgarage Jan Korteland voor reparaties en onderhoud aan auto’s en Jan Korteland Watersport voor de verkoop (en het onderhoud) van nieuwe en gebruikte boten. Complexe technische problemen bij buitenboordmotoren oplossen vormt daarbij een specialisme van Korteland Watersport. De technische kennis is enorm en men beschikt bovenal over een persoonlijke en servicegerichte instelling!

Jan Cees Korteland: “Onze relatie met TéGéTèl | HBA is een langdurige, we kennen elkaar al zeker 15 jaar. Tot voor kort regelden zij alles op het gebied van telefonie. Ik moet wel toegeven dat we tussentijds een klein (en minder succesvol) uitstapje hebben gemaakt. Dus snel weer terug naar onze vertrouwde telecompartner!

Inmiddels hebben wij ook onze ICT uit handen gegeven. Voorheen maakten wij gebruik van een eigen server die hoognodig aan vervanging toe was. Nu hebben wij 5 online werkplekken in gebruik. Veiligheid en flexibiliteit staan hierbij voorop! Onze bedrijfsgegevens zijn overal en vanaf elk apparaat toegankelijk. Het is handig als je bijvoorbeeld ‘s avonds thuis nog even iets kunt doen.

Een automatische back-up (om de 5 minuten) is natuurlijk ook een stuk prettiger en veiliger. Vergelijk dat maar eens met onze oude server. Zo zijn wij weer helemaal op de toekomst voorbereid!”