Overal werken met uw vertrouwde Office 365 zakelijk

Altijd en overal toegang tot uw bestanden, e-mail en agenda met Office 365 zakelijk. Met de nieuwste versie’s van vertrouwde (online) Office programma’s zoals Word, Powerpoint en Excel wordt overal werken pas echt eenvoudig.

Met Office 365 hebt u 1000 GB aan opslagruimte voor uw documenten en 50 GB voor uw e-mails en agenda. Bekijk de video en ontdek de voordelen van Office 365.

Voordelen Office 365 zakelijk

Nederlandstalige service

Onze experts staan 24/7 voor u klaar om u te helpen met vragen over uw Office abonnement.

Maandelijks opzegbaar

U beheert eenvoudig uw licenties en kunt gemakkelijk elke maand op- en afschalen.

1 overzichtelijke factuur

Optimaal inzicht in de kosten van al uw clouddiensten, overzichtelijk op 1 factuur.

Altijd up-to-date

Synchroniseer e-mail, agenda’s en contactpersonen op al uw devices.

Waarom Office 365 zakelijk van KPN?

Overal werken

Werken is eenvoudiger wanneer u alles bij de hand heeft. Met Office 365 maakt u gebruikt van alle vertrouwde Office programma’s op al uw devices. Zo werkt u waar en wanneer u wilt.

Office 2016 apps

Kies voor Office 365 om te werken met de nieuwste Office 2016 apps. De software werkt zichzelf automatisch bij. Zo werkt u altijd zorgeloos met de laatste en veiligste versie.

Optimaal samenwerken

U en uw medewerkers werken productiever samen. Zo werkt u gemakkelijk samen in 1 document, of organiseert u eenvoudig een video-vergadering.

1 TB veilige opslag

Met 1000 GB opslag in OneDrive voor Bedrijven beschikt u over een ingebouwde, beveiligde manier voor het opslaan en delen van al uw bestanden.

Complete bedrijfscommunicatie met KPN ÉÉN

Office 365 is een onderdeel van KPN ÉÉN: de totaaloplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. Met KPN ÉÉN kiest u eenvoudig uit meerdere abonnementen voor vast en mobiel bellen, internet en cloud oplossingen. Zo stel u zelf eenvoudig en snel uw ideale communicatiepakket samen.

Maak vrijblijvend kennis

Office 365 bestaat in meerdere varianten met ieder zijn unieke features. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Betrouwbare Business Partners