Uw Excellence Partner voor KPN ÉÉN

KPN ÉÉN MKB is de zakelijke oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. Combineer alle Telecom & IT diensten die uw bedrijf nodig heeft en profiteer van 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt voor 1 vast bedrag per maand.

TéGéTèl | HBA is gecertificeerd Excellence Business Partner voor KPN ÉÉN. Hierdoor zijn wij in staat om alle KPN ÉÉN diensten in eigen beheer aan te bieden.

Als relatie van TéGéTèl | HBA heeft u dus niet alleen een laagdrempelig en persoonlijk contact met uw regionale KPN specialist, u beschikt tevens over de hoogwaardige Telecom & IT oplossingen uit het KPN ÉÉN portfolio.

De voordelen van KPN ÉÉN voor het MKB

Betrouwbaar

Maak altijd gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met de oplossingen van KPN ÉÉN.

Overzichtelijk

Optimaal overzicht voor al uw telecom en IT diensten, met 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt.

Flexibel contract

Pas eenvoudig het aantal opties, gebruikers, telefoonnummers en functionaliteiten aan.

Altijd up-to-date

Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdatet. Zo maakt u altijd gebruik van de laatste softwareversie.

Combineer alle ICT- en Telecomdiensten voor uw zakelijke communicatie

Vast Bellen

Bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en medewerkers is belangrijk voor elke ondernemer. Als een medewerker mobiel even niet bereikbaar is dan blijft bereikbaarheid op een centraal vast nummer van belang. Met vaste telefonie van KPN ÉÉN bepaalt u zelf uw bereikbaarheid met bijvoorbeeld automatische nachtschakeling, een handig keuzemenu of de optie om door te verbinden naar een beschikbare collega.

Mobiel Bellen

Zakelijk Mobiel bestaat uit 5 varianten, waarbij u per variant kunt kiezen uit een SIM-Only abonnement of een abonnement met toestel. Met Zakelijk Mobiel kunnen u en uw medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten dankzij ons betrouwbare mobiele netwerk. Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor klanten, partners en elkaar.

Vast Internet

Steeds meer apparaten en vormen van communicatie werken via uw zakelijke internetverbinding zoals e-mail, wifi, vaste telefonie, uw printer of uw pinterminal. Met zakelijk internet van KPN ÉÉN bent u verzekerd van betrouwbaar en razendsnel internet waar u op kunt rekenen zonder zorgen. Met onze gratis 24/7 zakelijke helpdesk en extra snelle storingsdienst doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw zaken gewoon verder gaan.

Zakelijk Pinnen

Haal meer uit uw abonnement met Zakelijk Pinnen. Met deze optie kunt u uw internetverbinding gebruiken voor beveiligde PIN transacties: veilig, extra snel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand.

Office365

Altijd en overal toegang tot uw bestanden, e-mail en agenda met Office 365. Met de nieuwste versie’s van vertrouwde (online) Office programma’s zoals Word, Powerpoint en Excel wordt overal werken pas echt eenvoudig. Met Office 365 hebt u 1000 GB aan opslagruimte voor uw documenten en 50 GB voor uw e-mails en agenda.

Met KPN ÉÉN MKB altijd online en bereikbaar zijn?

Als KPN ÉÉN MKB Excellence Partner helpen onze adviseurs u graag persoonlijk bij het samenstellen van het gewenste KPN ÉÉN pakket. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Dat kan bij ons in Gorinchem waar een demo omgeving beschikbaar is. Liever bij u op locatie? Geen probleem! Onze adviseurs zijn dagelijks onderweg in de buurt van Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Gorinchem, Leerdam maar ook ver daarbuiten. Bel: 085 04 79 777 of gebruik het contactformulier.

Betrouwbare Business Partners