Wat is ICT nu eigenlijk? 

De afkorting ICT staat voor informatie- en communicatietechnologie. ICT is ontstaan in de 18e eeuw en heeft vandaag de dag een hele belangrijke rol aangenomen in ieders leven. Het verschil met IT, informatietechnologie, is in de loop van de jaren vervaagd. Dat komt omdat de communicatie tegenwoordig ook digitaal kan verlopen. Telefonie en televisie gaat niet meer alleen via kabels en zelfs radio gaat niet alleen via de ether. Alles aan hardware, software en communicatieapparatuur, met bijbehorende producten en diensten, valt onder ICT en is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. De automatisering voor bedrijven staat nooit stil en er komt steeds meer technologie bij het ondernemen kijken.

Ondernemen als een topsporter

Ondernemen is topsport en om mee te blijven doen in de competitie moet je ICT-omgeving op orde zijn. Ben jij een werkgever die graag op topniveau presteert? Niet alleen het beste voor zijn klanten wilt, maar ook voor haar medewerkers? En óók nog mee wilt gaan met de huidige en toekomstige ontwikkelingen? Dan is het van belang om te weten wat er allemaal bij een optimale en veilige ICT-omgeving komt kijken.

Bewust ondernemen, daar hoort ook ICT bij. Toch?

Gelukkig gaan ondernemers steeds bewuster om met hun data en de veiligheid van hun zakelijke ICT-omgeving. Een kleine stap in de verkeerde richting kan gigantische gevolgen hebben voor je bedrijf. Een hoop bedrijven krijgen dan ook te maken met verschillende bedreigingen op het netwerk die ervoor kunnen zorgen dat data of interne gegevens gevaar lopen.

Stel een klant probeert jou te bereiken en je telefoon werkt niet? Of je systeem is gehackt en je laatste back-up dateert nog van een jaar terug? Het allerlaatste wat jij als ondernemer wilt, is bezig zijn met niet werkende hard- of software, downtime, hacken, onveilige internetlijnen, AVG-boetes, storingen, ontevreden klanten etc. Sterker nog, de meesten krijgen er hoofdpijn van én een hoop stress. Daarnaast blijf jij je medewerkers betalen, of ze nu wel of niet hun werk kunnen uitvoeren. Verreweg de meeste bedrijven zijn afhankelijk van een perfect werkende ICT-omgeving. Dat is duidelijk.

Een ICT-omgeving om kippenvel van te krijgen

De meest optimale en (kosten) efficiënte ICT-omgeving. Dat regelen wij voor jou. Volledig geoptimaliseerd en toekomstbestendig. En dat al 25 jaar met succes. Persoonlijk contact en betrokken zijn bij onze klanten zorgt ervoor dat wij onze klant écht kennen. Op een sympathieke en toegankelijke manier gaan wij te werk met onze ICT-specialisten. Met trots zeggen wij een allround ICT-partner te zijn. Dit doen wij voor het MKB, o.a. voor hotels, stichtingen, het onderwijs, de bouw, de scheepvaart, voor de zorg en nog vele andere branches. Wij zijn partner van de bakker om de hoek met 2 medewerkers, maar ook groot bedrijven met meer dan duizend medewerkers. Zowel in de B2B als de B2C markt.

Onze specialisten volgen regelmatig trainingen over VoIP, Power BI, Perfectview, Microsoft Teams, Microsoft Windows 10, Microsoft Servers (HyperV), Office 365, Mobile Iron, Cisco CCNA, Hip Basis- Expert- Advance, Alcatel, Aerohive (Extreme Networks), Unify, Adobe, KPN, Patton, F-Secure en Panasonic. Daarnaast leveren wij een hoogwaardige kwaliteit aan dienstverlening. Dit komt doordat wij werken met onze kwaliteitsmanagementsystemen volgens de normen van ISO 9001. Voor onze informatiebeveiliging werken wij volgens de eisen en normen van de ISO 27001. Wij zijn voor zowel de ISO 9001 als de ISO 27001 gecertificeerd en bovendien aangesloten bij ICT-Waarborg.

Wij zijn trots Excellence Partner van KPN, HP, DrayTek, VodafoneZiggo, T-Mobile, RoutIT, Adobe Autorised Reseller, F-Secure Gold Partner, Panasonic, Alcatel Lucent, Dell Partner, Microsoft, Comsave en ForeFreedom. En ons eigen Telecom, Internet en IT label HelloC. Ook werken wij met de volgende merken,

.

Onze merken

 • Delock

 • Dahua

 • Panasonic

 • Unify

 • Cisco

 • DrayTek

 • Jabra

 • Platronics

 • Philips

 • Logitech

 • Microsoft

 • Kingstone

 • Western Digital

 • Synology

 • Huawei

 • Adobe

 • LG

 • Yealink

 • Dell

 • Lenovo

 • Gigaset

 • HP

 • Kyocera

 • Brother

 • Apple

Al 25 jaar kennis en ervaring als ICT- en Telecom leverancier 

Met onze 25 jaar ervaring hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw ideale ICT-partner te zijn. Naast onze hardware, software en bijbehorende diensten kunnen wij bekabelen, monteren, installeren, maar ook je internet en telefonieverbindingen leveren. Wij lossen problemen op, vaak remote én voordat jij het weet. We onderhouden alle systemen en software van onze klanten dagelijks en draaien driemaal per dag een back-up. Zo laten wij jouw bedrijf beter renderen door zo min mogelijk downtime en storingen.

Wij optimaliseren en monitoren alle processen en beheren de clouddiensten 365 dagen per jaar. Verzorgen de juiste aansluitingen voor communicatie, zodat jij bereikbaar bent voor je klanten en leveranciers. Heb je een kritieke storing midden in de nacht? Ligt je glasvezelverbinding eruit om 10 uur? Die hebben wij al gezien en zijn al bezig met oplossen. Wij zorgen ervoor dat jij en al jouw medewerkers altijd en overal veilig online werken. Beschermd zijn tegen hacken, phishing en malware. Met een snelheid en soepelheid die jouw verwachtingen overtreft, zodat jij je bezig kunt houden met je business.

Het maakt ons uniek dat wij onze eigen datacenters hebben staan in Nederland – Dronten, Meppel en Apeldoorn. Kies je voor onze Online Werkplek en Clouddiensten dan weet je zeker dat je goed zit op gebied van security en compliance. Daardoor kunnen wij jou 100% de garantie bieden dat jouw data veilig staat en conform wetgeving. Door het gebruik van onze eigen Nederlandse datacenters schakelen wij super snel indien nodig en zijn niet afhankelijk van derden.

Dankzij onze 1600 klanten zijn wij een bekend gezicht in Zuid-Holland in de regio’s Alblasserwaard, Drechtsteden en Rijnmond. Onze buitendienst medewerkers zijn vaak te vinden in Gorinchem, Vuren, Arkel, Dalem, Spijk, Heukelum, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Ottoland, Sliedrecht, Schelluinen, Hardinxveld-Giessendam, Ridderkerk, Papendrecht, Meerkerk en ga zo door. Door onze centrale ligging in het hart van Nederland kunnen wij ook onze klanten in de provincies, Noord-Brabant, Utrecht en Overijssel makkelijk bereiken. 

Plan hier je afspraak met onze specialisten

Afspraak maken