Virusvrij zakendoen!

TéGéTèl | HBA is Gold Partner van F-Secure

We staan er niet dagelijks bij stil maar onze online privé- en bedrijfsgegevens verdienen een goede bescherming. De media staat er dagelijks bol van: virussen, malware en DDOS-aanvallen. Van overheidsinstantie tot multinational en van MKB’er tot ZZP’er, we hebben er allemaal mee te maken.

Om de gegevens van onze klanten te beschermen werkt TéGéTèl | HBA met de beveiligingsproducten van F-Secure.

Stefan Zijlstra: “De keuze voor F-Secure is een zeer bewuste keuze. De producten zijn van wereldniveau en worden niet voor niets jaarlijks onderscheiden door vele onafhankelijke onderzoeksinstituten.

Voor de PC’s en servers biedt F-Secure een beveiliging tegen virussen en malware. Ook kunnen de op het apparaat geïnstalleerde programma’s automatisch worden bijgewerkt. Dit alles monitoren wij op afstand, zo kan de gebruiker zorgeloos werken.

Mobiele devices zoals tablets en smartphones zijn inmiddels ook niet meer weg te denken als zakelijke communicatiemiddelen. Om deze devices optimaal te beschermen is er F-Secure Freedome. Naast bescherming tegen virussen en malware biedt Freedome echter meer. Denk maar eens aan het op afstand leeghalen van de smartphone of tablet bij diefstal. Gebruikers kunnen ook een vaste geografische locatie instellen. Hierdoor is het apparaat niet te volgen. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om de Nederlandse versie van Netflix in het buitenland te bekijken. Freedome is beschikbaar voor iOS en Android.”

TéGéTèl | HBA F-Secure actie

TéGéTèl | HBA en F-Secure bieden u een exclusieve kennismakingsactie aan. Profiteer nu 2 maanden volledig* gratis van F-Secure Freedome.

Betrouwbare Business Partners