SAMSUNG GALAXY S21, S21+ EN S21 ULTRA

Ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in video en fotografie.

Samsung Galaxy S21

SPECIFICATIES

  • CPU Speed 2.9 GHz, 2.8 GHz, 2.2 GHz

  • CPU Type Octa Core

  • Display 6.2” / 6.7”/ 6.8”

  • Dual-SIM

  • Opslagcapaciteit 128 GB of 256 GB

  • Video 8K

  • 5G

  • USB-C

SAMSUNG GALAXY S21 SERIE

De Samsung Galaxy S21 smartphones behoren tot het topsegment en zijn uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker. Er zijn 3 verschillende modellen leverbaar, de Galaxy S21, de grotere S21+ en het absolute topmodel de S21 Ultra.

BEELDSCHERM

De Samsung Galaxy s21 is verkrijgbaar in een 6,7 inch of een 6,2 inch beeldscherm. Het toestel heeft een Infinity-O display. Het Gorilla Glass Victus is het sterkte glas op een Samsung smartphone en zorgt voor kras-en schadebestendigheid.

OPSLAGRUIMTE

Het toestel is verkrijgbaar met 128 GB of 256 GB en 8 GB aan werkgeheugen (RAM).

FOTO EN VIDEO

Met de Samsung Galaxy S21 modellen maak je de meest fantastische foto’s en 8K video’s. Heb je weinig licht en een hekel aan die vervelende flits? Geen probleem. Je kunt het donker belichten en ’s nachts foto’s met levendige kleuren maken. De voorcamera is een 10 MP selfiecamera. Op de achterkant heeft de S21 drie camera’s: twee 12 MP camera’s en één 64 MP een 12 MP ultragroothoekcamera, een 12 MP groothoekcamera en een 64 MP telefotocamera.

ONTWERP

Het ontwerp geeft een moderne en luxe uitstraling. Het toestel is verkrijgbaar in violet, zilver, zwart en roze.

KRACHTIG

De Galaxy S21 smartphones beschikken over een krachtige processor en een groot werkgeheugen, dus je gebruikt ze probleemloos voor de zwaarste taken.

DUAL-SIM

De S21 smartphones zijn voorzien van een Dual-Sim. Zo combineer je een zakelijk en een privénummer op één toestel.

BIJZONDERHEDEN

Het toestel is verkrijgbaar met de 5G optie.

Door middel van Super Fast Charging is jouw telefoon supersnel opgeladen. Met Fast Wireless Charging 2.0 heb je een snelle oplaadsessie, zonder kabel. De telefoon is ook waterbestendig.