KPN PRIVATE CLOUD
REGIO RIJNMOND, DRECHTSTEDEN EN RIVIERENLAND

TéGéTèl | HBA is de KPN Excellence Partner voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Rivierenlanden.

 PRIVATE CLOUD

Kies voor een veilige infrastructuur met on-premises en virtual private cloud. Je hebt de keuze uit snelheden vanaf 50 Mbit/s tot maar liefst 1 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezel verbinding. Voor jouw (thuis)kantoor, en ook voor mkb-bedrijven en grootzakelijk. Bij een zakelijk internet abonnement van KPN ontvang je bovendien extra beveiliging tegen cybercriminaliteit. Ontdek de mogelijkheden van KPN Zakelijk Internet!

VEILIGHEID

Altijd een optimale beveiliging met een maatwerk Private Cloud.

COMPLIANCE

Alle data wordt in Nederland opgeslagen in de datacenters van KPN.

24/7 SUPPORT

Wij staan 24/7 klaar voor service en support.

EXTRA VOORDEEL MET STAPELKORTING!

KPN EEN MKB biedt een compleet aanbod aan producten en diensten voor jouw zakelijke communicatie. Je profiteert met KPN EEN MKB van de betrouwbaarheid van KPN en de persoonlijke service van TéGéTèl | HBA. En combineer je verschillende diensten op het gebied van internet, (mobiele) telefonie en voice, dan profiteer je met KPN EEN MKB altijd van extra voordeel.

KPN EEN MKB: complete ICT- en telecomoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf
KPN Excellence Partner logo

KPN EXCELLENCE PARTNER

TéGéTèl | HBA is sinds 1996 officieel KPN dealer en heeft in 2016 de status KPN Excellence Partner gekregen. Als Excellence Partner zijn wij gespecialiseerd in het leveren van complete ICT- en telecomoplossingen: dit betekent dat jij als ondernemer één vast en vertrouwd aanspreekpunt hebt, alle producten en diensten op één factuur staan en dat jouw ICT en telecom perfect op elkaar zijn afgestemd. En dat alles met de vertrouwde kwaliteit en service van KPN.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de Private Cloud voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de producten en diensten van KPN voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.