KPN Excellence Partner logo

KPN ALLES IN 1 ZAKELIJK

Met alles in 1 combineer je gemakkelijk zakelijk Internet, Telefonie, Televisie en Mobiel met elkaar. Geniet van razendsnel internet tot wel 1 Gbit/s, onbeperkt vast bellen, vele mogelijkheden voor televisie en tot wel 150 mobiele abonnementen met 5G!

KPN alles in een zakelijk mobiel

ALLES IN 1 MET ZAKELIJK MOBIEL

Bij KPN neem je echt alles in 1. Dus ook met mobiel! Met de mobiele abonnementen van KPN ben je klaar voor de toekomst. Word 5G ready, kies uit de nieuwste smartphones en profiteer van Unlimited Data! Zo doe je echt altijd en overal zaken, zelfs in het buitenland. Mobiel van KPN is ook handig als je wilt doorschakelen, alles in 1 systeem wilt hebben of simpelweg alles bij 1 provider met 1 factuur.

NEEM CONTACT OP
KPN alles in een zakelijk internet

ALLES IN 1 MET ZAKELIJK INTERNET

Razendsnel en betrouwbaar internet. Dat is wat iedere ondernemer blij maakt. Met het glasvezelnetwerk ervaar je een internetsnelheid tot wel 1 Gbit/s. Het modem levert een stabiel en draadloos netwerk in en rondom jouw bedrijf. Zo ben je altijd verbonden. Interesse in een vast IP-adres of 4G back-up? Neem dan een kijkje bij KPN EEN MKB.

NEEM CONTACT OP
KPN alles in een zakelijk vast bellen

ALLES IN 1 MET ZAKELIJK VAST BELLEN

Al sinds 1881 wordt via het KPN netwerk gebeld. Met deze jarenlange ervaring kun je erop vertrouwen dat je altijd bereikbaar bent. Voer tot 2 gelijktijdige gesprekken, bel onbeperkt, stel een professionele voicemail in en schakel nummers door. Een grotere belbehoefte? Met KPN EEN MKB krijg je een digitale telefooncentrale en kun je tot 150 gelijktijdige gesprekken voeren.

NEEM CONTACT OP
KPN alles in een zakelijk televisie

ALLES IN 1 MET ZAKELIJK TELEVISIE

Zakelijke TV van KPN is tv-kijken zoals jij dat wilt. Ontvang de beste zenders in haarscherpe kwaliteit en vul aan met eindeloze zenderpakketten. Op de zaak, of thuis! Met interactieve tv kijk je gemakkelijk programma’s terug. Steek jouw televisie in een professioneel jasje met KPN EEN MKB en maak gebruik van narrowcasting, of op locatie met een eigen informatiezender.

NEEM CONTACT OP

COMBINEER VOOR EXTRA VOORDEEL

ZAKELIJK ALLES IN 1 GEREGELD

Door verschillende producten van KPN te combineren krijg je meer voordelen. En hoe meer je combineert, hoe groter de voordelen zijn.

  • Elke maand extra korting op uw abonnement
  • Meer data en belminuten
  • Korting op entertainment, beveiligingssoftware en meer
NEEM CONTACT OP

KPN ZAKELIJK DIENSTENOVERZICHT

MOBIEL

TELEFOON MET ABONNEMENT
SIM ONLY
VERLENGEN
DE NIEUWE IPHONE 13

VAST

INTERNET
TELEFONIE
TELEVISIE
ALLES-IN-1

ICT

MODERN WORKPLACE
PRIVATE CLOUD
F-SECURE
FIREWALL
KPN Excellence Partner logo

AFSPRAAK MAKEN

Wil je meer weten over KPN communicatie-oplossingen? Neem dan contact op met onze sales manager Harry Hamers.

AFSPRAAK MAKEN