DE EXCELLENCE PARTNER VOOR KPN ÉÉN

KPN ÉÉN MKB is de zakelijke oplossing voor al jouw bedrijfscommunicatie. Combineer alle telecom & IT-diensten die jouw bedrijf nodig heeft en profiteer van één contract, één factuur en één aanspreekpunt voor één vast bedrag per maand.

TéGéTèl | HBA is gecertificeerd Excellence Business Partner voor KPN ÉÉN. Hierdoor zijn wij in staat om alle KPN ÉÉN diensten in eigen beheer aan te bieden.

Als relatie van TéGéTèl | HBA heb je dus niet alleen een laagdrempelig en persoonlijk contact met jouw regionale KPN-specialist, je beschikt tevens over de hoogwaardige telecom en IT-oplossingen uit het KPN ÉÉN portfolio.

DE VOORDELEN VAN KPN ÉÉN VOOR HET MKB

BETROUWBAAR

Maak altijd gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met de oplossingen van KPN ÉÉN.

OVERZICHTELIJK

Houd optimaal overzicht over alle ICT- en telecomdiensten met één contract, één factuur en één aanspreekpunt.

FLEXIBEL CONTRACT

Pas eenvoudig het aantal opties, gebruikers, telefoonnummers en functionaliteiten aan.

ALTIJD UP-TO-DATE

Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdatet. Zo maak je altijd gebruik van de laatste softwareversie.

COMBINEER ALLE ICT- EN TELECOMDIENSTEN VOOR JOUW ZAKELIJKE COMMUNICATIE

KPN EEN MKB biedt een compleet aanbod aan producten en diensten voor jouw zakelijke communicatie.

VAST BELLEN

Bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en medewerkers is belangrijk voor elke ondernemer. Als een medewerker mobiel even niet bereikbaar is dan blijft bereikbaarheid op een centraal vast nummer van belang. Met vaste telefonie van KPN ÉÉN bepaal je zelf jouw bereikbaarheid met bijvoorbeeld automatische nachtschakeling, een handig keuzemenu of de optie om door te verbinden naar een beschikbare collega.

MOBIEL BELLEN

Zakelijk Mobiel bestaat uit 5 varianten, waarbij je per variant kunt kiezen uit een SIM-Only abonnement of een abonnement met toestel. Met Zakelijk Mobiel kunnen jij en je medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten, dankzij ons betrouwbare mobiele netwerk. Zo ben je altijd en overal bereikbaar voor klanten, partners en elkaar.

VAST INTERNET

Steeds meer apparaten en vormen van communicatie werken via je zakelijke internetverbinding zoals e-mail, wifi, vaste telefonie, je printer of je pinterminal. Met zakelijk internet van KPN ÉÉN ben je verzekerd van betrouwbaar en razendsnel internet waar je op kunt rekenen zonder zorgen. Met onze gratis 24/7 zakelijke helpdesk en extra snelle storingsdienst doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw zaken gewoon verder gaan.

ZAKELIJK PINNEN

Haal meer uit jouw abonnement met Zakelijk Pinnen. Met deze optie kun je jouw internetverbinding gebruiken voor beveiligde PIN transacties: veilig, extra snel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand.

OFFICE365

Altijd en overal toegang tot jouw bestanden, e-mail en agenda met Office 365. Met de nieuwste versies van vertrouwde (online) Office programma’s zoals Word, Powerpoint en Excel wordt overal werken pas echt eenvoudig. Met Office 365 heb je 1000 GB aan opslagruimte voor jouw documenten en 50 GB voor jouw e-mails en agenda.

ALTIJD ONLINE MET KPN ÉÉN MKB

Als KPN ÉÉN MKB Excellence Partner helpen onze adviseurs je graag persoonlijk bij het samenstellen van het gewenste KPN ÉÉN pakket. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Dat kan bij ons in Gorinchem waar een demo omgeving beschikbaar is. Liever bij jou op locatie? Geen probleem! Onze adviseurs zijn dagelijks in de buurt van Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Gorinchem, Meerkerk, Leerdam en Werkendam maar ook ver daarbuiten.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze KPN ÉÉN MKB diensten?

Maak een afspraak met onze account manager John Hollemans.

AFSPRAAK MAKEN