KPN Excellence Partner logo

 MET F-SECURE DIRECT AL JE DEVICES BEVEILIGD

F-Secure Protection Service for Business beschermt al je apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android en diverse serverplatforms.

F-Secure Protection Service for Business is een zeer uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. De oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning.

Je regelt alles zelf via een centrale beheeromgeving. Daar kun je de installatie, het beheer en de bewaking van uw apparaten managen. De software wordt automatisch bijgewerkt zodat je altijd beschermt bent tegen de nieuwste virussen en malware. Zo worden aanvallen van buitenaf voorkomen.

DE PERFECTE AANVULLING OP DE E-MAILBEVEILIGING VAN MICROSOFT OFFICE 365

F-SECURE ELEMENTS FOR MICROSOFT 365

Bijna alle malware wordt via e-mail bezorgd. Mensen klikken altijd op de verkeerde dingen, maar met F-Secure Elements voor Microsoft 365 is jouw organisatie beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde e-mailbedreigingen. Het is eenvoudig te implementeren en levert het hoogste detectiepercentage op de markt.

Elements voor Microsoft 365 is ontworpen om een krachtige extra laag toe te voegen aan de systeemeigen beveiligingsfuncties van Microsoft 365, zodat je beschermd blijft tegen zelfs de meest geavanceerde phishing, schadelijke inhoud en gerichte aanvallen.

Elements for Microsoft 365 maakt deel uit van F-Secure Elements, het complete platform dat alles levert, van vulnerability management en collaboration protection tot endpoint bescherming en detectie en respons – beheerd vanuit één enkele security console. Gebruik individuele oplossingen voor specifieke behoeften of verkrijg volledige bescherming door ze allemaal te combineren.

WAAROM F-SECURE ELEMENTS FOR MICROSOFT 365?

  • UITGEBREIDE BESCHERMING VOOR OFFICE 365

    De vooruitlopende technologie van F-Secure voor detectie en incidentrespons biedt bescherming tegen geavanceerde e-mailaanvallen.

  • IN EEN PAAR MINUTEN INZETBAAR

    De oplossing is makkelijk te beheren en maakt gebruik van integratie tussen cloud oplossingen, zodat er geen middleware of andere software is benodigd.

  • EEN BETAALBARE KEUZE

    Je kunt jouw onderneming beschermen met geavanceerde beveiligingstechnologie zonder de kosten van jouw e-mailbeveiliging op te drijven.

F-SECURE EN KPN EEN MKB

KPN EEN MKB

Ben je al zakelijke klant bij KPN? Wij voegen F-Secure gemakkelijk toe aan het KPN EEN MKB internetabonnement.

FACTSHEET T-SECURE

Wil je meer weten over F-Secure Protection Service for Business? Download dan de factsheet met alle informatie over deze softwareoplossing.

DOWNLOAD FACTSHEET

GOED OM TE WETEN

Ja. Maar F-Secure Protection Service for Business is meer dan alleen een antivirusprogramma. Het is een bedrijfsbrede beveiliging van endpoints, communicatie, samenwerking en gegevensopslag. Deze oplossing werkt op elk device (tablets, smartphones en computers) en voor elke medewerker. De software vergt geen hardware zoals servers of onderhoud. Daarnaast is de beheeromgeving zo eenvoudig mogelijk ingericht. Er is geen specialistische kennis nodig om met dit pakket te kunnen werken.

F-Secure is een beursgenoteerd Fins cybersecurity bedrijf dat bestaat sinds 1988 en beveiligingssoftware voor de consumenten- en zakelijke markt ontwikkeld. F-Secure is het enige cybersecuritypakket op de markt dat tot zes keer een Best Protection Award van AV-Test heeft gewonnen. Het staat wereldwijd bekend als een van de meest gebruikte en veilige securityoplossingen.

Nee. Maar je kunt uw KPN EEN MKB Internet abonnement heel eenvoudig aanvullen met een licentie van F-Secure. Per mobiel device betaal je daar €2 per maand voor. Een licentie voor een computer of server kost €3,50 per maand. Neem contact op met ons salesteam om F-Secure toe te voegen aan jouw abonnement.

Via een eigen beheeromgeving kun je alle apparaten in uw bedrijf zoals smartphones, tablets en laptops toevoegen aan een totaaloverzicht. Hierin beheer je ook alle licentiecodes en kun je monitoren waar eventuele securityrisks bestaan. Na aanmelding voor F-Secure ontvang je instructies hoe u deze beheeromgeving zelf kunt gebruiken.

Nadat F-Secure is toegevoegd aan jouw zakelijke internetabonnement bij KPN ontvang je de licentiecodes per mail. Voor elk device ontvang je een aparte code.

Neem contact op met onze help- en supportdesk via 085-0479777. Zo kunnen wij je helpen aan een nieuwe licentiecode.

KPN ZAKELIJK DIENSTENOVERZICHT

MOBIEL

TELEFOON MET ABONNEMENT
SIM ONLY
VERLENGEN
DE NIEUWE IPHONE 13

VAST

INTERNET
TELEFONIE
TELEVISIE
ALLES-IN-1

ICT

MODERN WORKPLACE
PRIVATE CLOUD
F-SECURE
FIREWALL
KPN Excellence Partner logo

AFSPRAAK MAKEN

Wil je meer weten over F-Secure bij jouw KPN EEN MKB internetabonnement? Neem dan contact op met onze sales manager Harry Hamers.

AFSPRAAK MAKEN