KPN excellence partner banner
KPN Excellence Partner logo

KPN EXCELLENCE PARTNER

Wij kunnen met trots zeggen dat wij sinds 2017 KPN excellence partner zijn. Als Excellence Partner werken wij samen met KPN om ondernemers van de beste ICT- en telecomoplossingen te voorzien. Zo combineren wij het vertrouwde netwerk en de IT-diensten van KPN met onze directe en persoonlijke service. Onze specialisten verzorgen ook de installatie en de volledige service. TéGéTèl | HBA is tevens jouw persoonlijke aanspreekpunt voor administratie en facturatie van de zakelijke KPN-oplossingen. Kortom, als KPN Excellence Partner bieden wij alles onder één dak!

KPN Excellence Partner logo

KPN ÉÉN, DE ZAKELIJKE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN

KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing voor al jouw bedrijfscommunicatie. Combineer alle diensten die jouw bedrijf nodig heeft en profiteer van één contract, één factuur en één aanspreekpunt voor één vast bedrag per maand.

VAST BELLEN

TéGéTèl | HBA geeft op een persoonlijke wijze invulling aan de zakelijke vaste telefonie. Zowel de infrastructuur als telecomapparatuur zijn daarbij in vertrouwde- en deskundige handen.

LEES MEER

MOBIEL BELLEN

Als merkonafhankelijke ICT- en telecomspecialist is TéGéTèl | HBA jouw persoonlijke aanspreekpunt voor zakelijke mobiele oplossingen.

LEES MEER

ZAKELIJK PINNEN

Haal meer uit jouw abonnement met Zakelijk Pinnen. Met deze optie kun je jouw internetverbinding gebruiken voor beveiligde PIN transacties: veilig, extra snel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand.

LEES MEER

DE VOORDELEN VAN EEN KPN EXCELLENCE PARTNER

Als KPN Excellence Partner bieden wij de betrouwbaarheid van het netwerk en de diensten van KPN en het gemak van één aanspreekpunt. Wij zorgen voor de installatie van de producten en diensten, de facturatie en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

KPN Excellence Partners staan bovendien garant voor een hoge klanttevredenheid en deskundige medewerkers.

DÉ KPN EXCELLENCE PARTNER IN GORINCHEM

Wij zijn dé KPN Excellence Partner in Gorinchem en werkzaam in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Rivierenland.

Als KPN ÉÉN MKB Excellence Partner helpen onze adviseurs je graag persoonlijk bij het samenstellen van het gewenste KPN ÉÉN pakket. Maak nu een vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Gorinchem. Wij hebben hier een demo-omgeving om jou alle producten en diensten van KPN te laten zien.

Liever een afspraak op locatie? Geen probleem! Onze adviseurs zijn dagelijks in de buurt van Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Gorinchem, Meerkerk, Leerdam, Werkendam maar ook ver daarbuiten.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat we als KPN Excellence Partner voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Harry Hamers.

AFSPRAAK MAKEN