Ben jij op zoek naar een ICT stageplek?

Ben jij op zoek naar een ICT stageplek in Gorinchem? Neem contact op!

TéGéTèl | HBA is een ‘erkend leerbedrijf ‘ een titel waar we trots op zijn! Wij leiden mbo-studenten op in de praktijk, van snuffelstage tot afstudeerstage. Zo doe je praktijkervaring op in de wereld van ICT- en Telecom. Je functioneert binnen ons ervaren team, waar je je snel thuis zult voelen.

Als erkend leerbedrijf voldoet TéGéTèl | HBA aan de volgende voorwaarden:

  1. Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Wij stellen een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en is in staat de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Wij maken tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren.
  3. Wij zijn bereid om samen te werken met de school en SBB en u verstrekt daartoe de benodigde informatie.
  4. Wij gaan akkoord met vermelding van onze bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een stageplaats of leerbaan zoeken in het mbo.

Heb je vragen over de stagemogelijkheden bij TéGéTèl | HBA? Stuur dan een e-mail naar Rudy van den Berghe: r.vandenberghe@tegetelhba.nl