HORNETSECURITY

HornetSecurity is in 2007 opgericht als de toonaangevende cloud e-mail security provider. HornetSecurity richt zich op het beveiligen en borgen van de continuïteit van Microsoft 365  door geavanceerde spam-filters, back-ups van mailboxen, een archief van alle e-mails en slimme functionaliteiten voor het toevoegen van handtekeningen.

SPAM-FILTER

Hornet Security is in 2007 begonnen met het ontwikkelen van een geavanceerd spam-filter dat zorgt dat spam en phishing e-mails worden gestopt. Spam is met name vervelend, phishing is ook een serieus security risico. Het geavanceerde spam-filter van Hornet Security voorkomt dat deze mails in de inbox belanden. Het spam-filter kan door de gebruiker worden aangepast: zo wordt voorkomen dat e-mails ten onrechte in het spam-filter belanden. Hornet Security geeft aan het einde van de werkdag in een quarantaine report aan welke e-mails in het spam-filter zijn beland, de gebruiker kan vervolgens aangeven wat met deze e-mails moet gebeuren: moeten deze in de toekomst als spam worden gemarkeerd of toch worden bezorgd?

BACK-UPS

Zakelijke e-mails bevatten vaak belangrijke informatie: offerte-aanvragen, getekende offertes, afspraken met klanten en leveranciers etc. Het is belangrijk om te zorgen dat back-ups van belangrijke mailboxen altijd beschikbaar zijn. En dat betekent niet alleen dat back-ups gemaakt moeten worden, maar ook dat deze snel en eenvoudig beschikbaar zijn. HornetSecurity maakt back-ups van alle Teams-groepen inclusief mailboxen. Je hebt de beschikking over onbeperkte opslagcapaciteit. Zo zorgt HornetSecurity voor zekerheid en bedrijfscontinuïteit.

ARCHIEF

Bedrijven zijn verplicht bepaalde e-mails en andere zakelijke communicatie een bepaalde periode te bewaren. Hornet Security biedt gebruikers een archief om zakelijke e-mails veilig in op te slaan. Alle e-mails in het archief kunnen eenvoudig geraadpleegd worden door uitgebreide zoekfuncties. Alle inkomende en uitgaande e-mails worden automatisch opgeslagen in het archief. En raakt een mailbox verloren? Het archief kan met een simpele druk op de knop worden gebruikt om een complete mailbox te herstellen.

HANDTEKENINGEN & DISCLAIMERS

HornetSecurity biedt bedrijven de opties om handtekeningen en disclaimers aan uitgaande e-mails toe te voegen. Het updaten van de handtekeningen en eventuele disclaimers wordt niet meer in Microsoft Outlook, maar in de portal van HornetSecurity gedaan. HornetSecurity maakt hiervoor gebruik van een integratie met de Active Directory. Als de handtekeningen in de portal van HornetSecurity zijn aangepast, worden deze automatisch toegevoegd aan alle uitgaande e-mails. Het is dus niet meer nodig om bestanden en instructies voor het instellen van de handtekening aan de gebruiker te sturen. Zo zijn alle handtekeningen en disclaimers van jouw medewerkers altijd up-to-date.