Samsung Galaxy S22 LetsGoDigital

Credit: LetsGoDigital

GELEKT: SAMSUNG GALAXY S22

Samsung lanceert binnenkort de opvolger van de Samsung Galaxy S21: de Galaxy S22. Het ontbreekt nog aan een exacte releasedatum en specificaties, maar online wordt alvast druk gespeculeerd.

CAMERA’S

De S22 maakt een hele grote vooruitgang m.b.t. de camera. De camera gaat namelijk van een 12 MP-hoofdcamera van de S21 naar een 50 MP-hoofdcamera van de S22. Dat is een grote vooruitgang! Ook zit er een 12 MP-zoomcamera op het toestel waarmee je tot 3 keer kan zoomen. Daarnaast bevat de S22 een 12 MP-groothoeksensor en een 12 MP-selfiecamera voorop.

GROTER WERKGEHEUGEN

De Samsung Galaxy S22 krijgt waarschijnlijk 12 GB werkgeheugen. Dat is 4 GB meer dan de S21. De opslagruimte zal hetzelfde blijven, namelijk 128 tot 256 GB

NIEUW FORMAAT

Het S22-scherm wordt waarschijnlijk iets kleiner dan dat van de S21. Dat betekent wel dat het kleinere formaat gevolgen heeft voor de accu. De accu is namelijk kleiner dan die van de Galaxy S21 FE. De S22 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, groen, zwart en wit.

JOUW GALAXY. JOUW DESIGN.

Afgelopen oktober presenteerde Samsung ‘Galaxy Bespoke’. Hiermee maak je je eigen kleurontwerp voor een Galaxy-device. Het zou kunnen dat dit mogelijk is bij de S22…

RELEASE

Naar verwachting zal de S22-serie bestaan uit drie modellen: de S22, S22 Plus en S22 Ultra. Eerder lekten foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy S22 Ultra uit. Een officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar naar verwachting mogen we de lancering in februari verwachten. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van het laatste nieuws rond de Samsung Galaxy S22-serie!