APPLE EVENT: DE NIEUWSTE IPHONES, IPADS EN APPLE WATCHES

Het Apple Event stond 14 september in het teken van de nieuwste iPhones, iPads en Apple Watches.

IPHONE 13

Het Super Retina XDR display en de A15 bionic chip maken dat de iPhone 13 en de iPhone 13 mini gebruik kunnen maken van de zogenaamde cinematic mode. Cinematic mode biedt gebruikers geavanceerde opties voor het maken van professionele video’s met behulp van de 12 megapixel ultra wide camera. Apple presenteert de A15 bionic chip als de nieuwe standaard in smartphone-chips. Nu smartphones de gebruiker steeds meer mogelijkheden bieden, wordt ook steeds meer van de batterij gevraagd. En ook daar heeft Apple aandacht aan besteed: de iPhone 13 en de iPhone 13 mini zijn door slimme aanpassingen in het ontwerp voorzien van een grotere batterij. Zo kunnen de Apple-liefhebbers de hele dag aan de slag met hun nieuwe iPhone en alle nieuwe functies.

Apple iPhone Pro 13

IPHONE 13 PRO

Naast de iPhone 13 en de iPhone 13 mini presenteerde Apple de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max. Ook deze smartphones zijn voorzien van de nieuwste A15 bionic chip en een Super Retina XDR display. Apple focust met de Pro en de Pro Max op gebruikers die alles uit hun smartphone willen halen. Zowel de iPhone 13 Pro als de iPhone 13 Pro Max zijn dan ook uitgerust met een 5 core GPU voor een betere graphics performance. Apple introduceert bovendien ProMotion met adaptive frame rates van maximaal 120 Hz. Op basis van het gebruik wordt de frame rate aangepast voor een optimale gebruikservaring en een maximale batterijduur.

IPAD

Apple presenteerde naast de nieuwste iPhones ook de nieuwe generatie iPads, voorzien van een True Tone display en 12 megapixel ultra wide camera. En de nieuwe generatie iPads profiteert van features die voorheen alleen beschikbaar waren voor de iPad Pro, zoals de center stage-functie die zorgt dat het onderwerp automatisch door de camera wordt gevolgd. Niet alleen als het gaat om het opnemen van video’s, maar ook binnen bekende apps voor videobellen. De nieuwste iPad is voorzien van een 10,1 inch display en uitgerust met de A13 bionic chip voor een snellere performance.

IPAD MINI

Ook de populaire iPad mini werd door Apple voorzien van de nodige updates. Het 8,3 inch True Tone-scherm maakt de iPad mini de perfecte match voor iedereen die een compacte iPad zoekt. Het 8,3 inch scherm wordt door Apple optimaal gebruikt door de home button te verwijderen en de Touch ID onder te brengen in de top button. En omdat de iPad mini populair is onder o.a. artsen en fotografen is de nieuwste iPad mini uitgerust met een USB C-poort. Zo kunnen diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld een camera, direct worden aangesloten op de iPad mini. En met de 12 megapixel camera en de center stage-functie is de iPad mini ook geschikt voor bijvoorbeeld werken en studeren op afstand. Apple laat weten dat de center stage-functie compatibel is met diverse apps voor videobellen. Center stage volgt het onderwerp automatisch tijdens het videobellen zodat gebruikers zich kunnen concentreren op het gesprek. De iPad mini is compatibel met de 2nd generation Apple Pencil en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: purple, pink, starlight en space grey.

APPLE WATCH

Zoals verwacht presenteerde Apple tijdens het event ook de nieuwste watch: de Apple Watch 7. Het model wordt in de herfst aan de huidige line-up toegevoegd. Apple heeft met de Apple Watch een sterke focus op gezondheid en fitness, maar de nieuwste Appel Watch 7 heeft ook aandacht voor productiviteit. Zo wordt de nieuwste Apple Watch voorzien van een digitaal keyboard en kan deze in slechts 45 minuten volledig worden opgeladen. Helaas geen grote innovaties als het gaat om de batterijduur van de Apple Watch. Het design van de Apple Watch 7 heeft een rand van slechts 1,7 mm en dat zorgt voor meer ruimte voor het display. De Apple Watch 7 is verkrijgbaar in de kleuren midnight, starlight, green, blue en PRODUCT(RED). Het stainless steel-model is verkrijgbaar in de kleuren silver, graphite en gold.

iPhone bestellen?
Neem contact op met sales voor het bestellen van jouw nieuwe iPhone. Beschikbaar vanaf 24 september.