TéGéTèl | HBA is PerfectView Partner

PerfectView is al ruim 30 jaar producent van CRM software. Het CRM-systeem heeft inmiddels bijna 20.000 gebruikers, waaronder het team van TéGéTèl | HBA. PerfectView CRM Online biedt veel voordelen voor ondernemers. Op de eerste plaats is het een Nederlandse organisatie. Dat betekent onder andere dat uw data veilig is opgeslagen op Nederlands grondgebied. Mede daarom, én dankzij de features van PerfectView, voldoen gebruikers aan de eisen van de Europese privacywet.

Werkprocessen vereenvoudigen

Stefan Zijlstra: “Het online CRM-pakket biedt ontzettend veel functionaliteiten op het gebied van: relatiebeheer, verkoop, marketing, facturatie en klantenservice. Wij hebben zelf voor PerfectView gekozen om o.a. onze complete werkprocessen verder te digitaliseren. Zo kunnen onze buitendienst-medewerkers nu digitale werkbonnen laten ondertekenen, en kan de verkoopafdeling een offerte binnen PerfectView maken, verzenden en laten tekenen. Ook zijn er vele koppelingen met het CRM-pakket mogelijk. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan, boekhoudprogramma’s en Microsoft Office. Prettig is ook de koppeling met de telefooncentrale, daarmee bel je direct vanuit de klantgegevens. Word je zelf gebeld, dan verschijnen de gegevens van de klant in beeld. Dat is echt erg handig!

Extra ondersteuning en maatwerk

TéGéTèl | HBA is niet alleen gebruiker van PerfectView, wij zijn sinds kort tevens dealer/partner. Hierdoor kunnen wij onze klanten extra ondersteunen met trainingen en maatwerk aanvullingen. Geïnteresseerden mogen deze Cloudoplossing 30 dagen gratis testen. Klanten als Roza All Wood (Vuren) en Frans Mulder Huizen in Spanje BV (Hardinxveld-Giessendam), deden dat ook. Zij maken nu, evenals het team van TéGéTèl | HBA, enthousiast gebruik van PerfectView.

Demonstratie en voordelig starten

Bent u nieuwgierig naar de mogelijkheden van PerfectView CRM Online? Onze adviseurs kunnen u het gebruik op een desktop en laptop (Windows/Mac), een tablet en smartphone (iPhone/iPad en Android) demonstreren. PerfectView investeert overigens in de eerste vijf gebruikers met een blijvende korting. Zo start men zonder beperking al voor € 12,50 per gebruiker per maand.”

Plan een afspraak